Астрономическата есен е вече тук, времето постепенно захладнява и е

...
Астрономическата есен е вече тук, времето постепенно захладнява и е
Коментари Харесай

Най-актуалните прически за есен 2020

Астрономическата есен е към този момент тук, времето последователно захладнява и е време за смяна освен в дрешника, само че и в прическата. Както всеки сезон, по този начин и този идва с настоящите за него трендове. Ето и кои са те при дамите.

Къси етажи

Този вид подстрижа стана настояща в последните месеци и ще продължи да бъде и през идващите. Основното й преимущество е, че изисква минимална поддръжка, в случай че сме с чуплива коса, която избираме да носим естествена.

Вълните и къдриците са ни обезпечени с минимални старания, а и реализираме по-добър размер. Това се хареса на редица звезди, измежду които и Селена Гомес и Дженифър Лопес.

на Фев 10, 2020 в 6:18 PST

Много къси прически

Още една наклонност, която се зароди по време на самоизолирането и няма да сбъркаме, в случай че заложим на нея и през есента. Разбира се, много късата коса не отива на всяка жена, само че няма по какъв начин да разберем, в случай че не опитвам.

Бунтарската и момчешка визия още веднъж носи преимуществото на минималната поддръжка, като ще се нуждаем единствено от някой оформящ артикул, като гел или крем. Освен това, тази прическа е съвършена, в случай че се нуждаем от фрапантна смяна и ново начало.

на Фев 26, 2020 в 6:05 PST

Дълги етажи

Ако да отделяме време да оформяме косата си всеки ден не ни съставлява никакъв проблем, то тази женствена прическа е за нас. Най-добре е да я оформяне на нежни талази, тъкмо като Меган Маркъл.

Боб

Тази прическа като че ли е безконечна и настояща за всеки идващ сезон. За страдание, не е подобаваща за всеки вид коса, тъй като в случай че нашата е тънка и чуплива, ще би трябвало всекидневно да я привеждаме в порядъчен тип.

Косата с дължина до брадичката или пък асиметрична и малко по-дълга е класическа наклонност, която ни дава независимост. Как тъкмо да бъде завършена косата ще реши нашия коафьор, а ние избираме дали да я носим права или къдрава, предава InStyle.

на Фев 8, 2020 в 4:25 PST

Дълга, лъскава и права

Ако имаме дълга и здрава коса като от реклама, в този момент е времето да я покажем. Независимо дали е естествено права или би трябвало да играе пресата, наложително би трябвало да приключим визията си с артикул, който да й придаде спомагателен искра.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР