Астронавтите на НАСА ще летят със стил, а луксозният моден

...
Астронавтите на НАСА ще летят със стил, а луксозният моден
Коментари Харесай

Американските астронавти ще летят в костюми на известна модна марка

Астронавтите на НАСА ще летят със жанр, а първокласният фешън дизайнер „ Прада “ ще помогне за изработването на галактическите костюми за задачата до Луната през 2025 година, педаде Си Ен Ен.

Италианската фешън къща ще работи по дизайна на костюмите дружно с друга частна компания – „ Axiom Space “.

В известие за пресата „ Axiom “ съобщи, че „ Prada “ ще даде на плана опит в региона на материалите и производството.
Един от астронавтите съобщи пред Би Би Си, че счита, че „ Prada “ ще се оправи с предизвикването с помощта на опита си в региона на дизайна.

Този опит е насъбран освен на стилните сцени в Милано, само че и посредством присъединяване на Prada в надпреварата по ветроходство за Купата на Америка.
" Prada “ има забележителен опит с разнообразни типове композитни тъкани и може би в действителност ще може да способства с някои действителни механически решения за външните пластове на новия галактически костюм ", счита професор Джефри Хофман, който е летял на пет задачи на НАСА и е направил четири излизания в открития космос.

Но той сподели, че хората не би трябвало да чакат да видят астронавти в " пайетирани скафандри или някакви сходни фешън шарки. Поддържането на добра топлинна среда е в действителност значимо ".

" Скафандърът е в действителност като дребен галактически транспортен съд. Той би трябвало да обезпечава налягане, О2, да поддържа рационална температура ", добави той.

Скафандърът тежи 55 кг и се споделя, че е по-подходящ и за дами.

В известие за пресата „ Artemis “ и „ Prada “ обявиха, че ще употребяват " реформаторски технологии и дизайн " , с цел да разрешат " по-голямо проучване на лунната повърхнина от всеки път ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР