Астронавти поправиха кухнята в американския сегмент на Международната космическа станция,

...
Астронавти поправиха кухнята в американския сегмент на Международната космическа станция,
Коментари Харесай

Американските астронавти си поправиха кухнята на МКС

Астронавти поправиха кухнята в американския сегмент на Международната галактическа станция, където пред не работеше нагревателят на вода, заяви NASA, представена от БГНЕС.
В края на октомври стана известно, че заради късо съединяване астронавтите не могат да употребяват кухнята в модула American Unity. Отначало те бяха принудени да вървят за топла вода и да подгряват храна до съветския модул " Звезда ", а по-късно трансферираха чайника и печката в другия американски модул Destony.
" Изключването беше породено от кухненския източник на сила. Астронавтите замениха източника на сила с авариен..., реалокираха нагревателя назад в кухнята, като по този метод възвърнаха първичната настройка ", се споделя на уеб страницата на NASA.
В галактическата кухня има радиатор на вода (условно може да се назова чайник), който с изключение на за гореща вода се употребява за подготвяне на лиофилизирана или сублимирана (под формата на прах) храна и радиатор (печка) за стопляне на консерви.
Сега екипажът на борда на МКС включва руснаците Александър Скворцов и Олег Скрипочка, американците Кристина Кук, Андрю Морган и Джесика Мейр, както и италианеца Лука Пармитано.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР