Астролозите вярват, че датата на раждане на човека има пряко

...
Астролозите вярват, че датата на раждане на човека има пряко
Коментари Харесай

Кое е твоето цвете според зодията

Астролозите имат вяра, че датата на раждане на индивида има директно въздействие върху неговите личностни черти, темперамент, житейски цели и даже цветя съгласно зодиакалния знак.
Овен
Цвете: орлови нокти
Тези цветя ги характеризират като човеци, надарени с прелест и сексапил. Овенът може да притегли огромен брой другари, бизнес сътрудници и, в случай че е належащо, да покаже задоволително напън в бизнеса
Телец
Цвете: Мак
Маковете са най-алтруистичните цветя в зодиакалния знак. Такива хора изпитват специфична пристрастеност към качествените неща и са подготвени да споделят всичко, което са постигнали, с други хора.
Близнаци
Цвете: Лавандула
Тези цветове в зодията, като лавандула, обичат да споделят хрумвания и да въодушевяват околните. Те знаят тъкмо каква муза им е нужна и по какъв начин да усилят продуктивността си с нея.
Рак
Цвете: Акант
Чувствителността и проницателността на акантуса придава на рака невероятна вътрешен глас, която му оказва помощ да усети тънко хората. Подобен метод към живота тласка рака да дава топлота на другите и да им оказва помощ да вземат решение проблемите си.
Лъв
Цвете: Слънчоглед
Може би няма по-слънчево и блестящо цвете от слънчогледа. Тези положителни и разкрепостени хора излъчват топлота..
Дева
Цвете: Утринна популярност
Утринната популярност е обвързвана с логичност и прецизен разбор. Такива хора постоянно възнамеряват всяка своя стъпка, показвайки организация и централизация във всичко.
Везни
 Как да удължим живота на букет? Трикове на цветарите Как да удължим живота на букет? Трикове на цветарите
Цветята са превъзходен метод да се изразят избрани усеща и отношение към хората. Много дами получават красиви букети с мотив и без пов...
Цвете: Роза
 Розите са известни със своята достойнство, прелест и хубост. Такива хора обичат красивите неща, поезията, изкуството и философията, само че не търпят грубо и незаслужено отношение.
Скорпион
Цвете: Хризантема
Многостранните хризантеми обичат яснотата, само че самите те избират да не се отварят за хората до края, изненадвайки другите с нови неща. Скорпионите са подготвени да споделят на другите по какъв начин да се оправят с отрицателните страсти, тъй като те самите деликатно наблюдават своето личностно развиване.
Стрелец
 Прочисти дома си от отрицателната сила с тези четири трика! Прочисти дома си от отрицателната сила с тези четири трика!
Ако чувствате тежест, напрежение без конкретна  причина, незаинтересованост, дискомфорт, когато сте си вкъщи, значи би трябвало да извършите едно...
Цвете: Нарцис
Тези цветове в знака на зодиака, като нарциси, почитат честността и праволинейността. Те знаят по какъв начин да се борят за власт и са подготвени да споделят препоръки. Мъдростта и знанията за това по какъв начин да спечелите доверие оказват помощ на стрелеца да реализира цели без хитри трикове.
Козирог
Цвете: Карамфил
Най-добрите уредници и водачи са хората, които астролозите свързват с карамфила. Козирогът бързо ще подреди нещата и ще се трансформира в опора за тези, които се нуждаят от него, без повече звук.
Водолей
 Символно значение на пролетните цветя Символно значение на пролетните цветя
Какво символизира всяко цвете? Кои цветя съставляват обич, вяра, излекуване, загуба и шанс? Вижте цялостния лист на цветните знач...
Цветя: Орхидея
Любопитството, находчивостта, оригиналността на тази спорна природа приближават Водолея до такова изтънчено цвете като орхидея. Водолеите добре осъзнават естествения си сексапил, който притегля другите.
Риба
Цвете: водна лилия
Рибите са близки до всички знаци, свързани с водата, заради което точно водната лилия е обвързвана с развитата вътрешен глас на този знак. Понякога, когато поддържате връзка с риби, имате възприятието, че те могат да прочетат мислите ви.
Помагайки на човек да огледа на личността си от нова позиция, която се разказва с такава идея като зодиака, цветята също се трансформират в източник на многостранни и налични знаци, защото самите те са свързани с напредък, разцвет и изсъхване. Благодарение на цветната астрология ни е по-лесно да оценим капацитета си, тъй като всяко цвете разсънва в нас мемоари за избрани качества, нюанси, аромати.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР