Астролозите твърдят, че 12-те зодиакални знака статистически се различават и

...
Астролозите твърдят, че 12-те зодиакални знака статистически се различават и
Коментари Харесай

Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв шофьор си

Астролозите настояват, че 12-те зодиакални знака статистически се разграничават и като вид водачи.

А ето и какви са най-често навиците за шофиране на другите зодиакални знаци:

Най-учтиви водачи – Риби

Рибите са прекомерно положителни, възпитани и благи и по тази причина те най-рядко оспорват решенията на пътната полиция. Те одобряват откровено, че са сбъркали и по-скоро биха се извинили, вместо да оспорват или да се пробват да се оневинят, написа tialoto.bg. При лека злополука, по виновност на различен водач, те са склонни да се схванат с него човешки, без да му се нахвърлят или да пишат скучен протокол. Рибите нормално са учтиви водачи и не се държат нападателно на пътя. Те доста постоянно карат безвредно. Това е знакът, който най-вероятно ще не помни да си купи винетка (да заплати пътен данък), да си постави зимни гуми в точния момент, да си мине автомобила на годишен механически обзор, да си възобнови в период гражданската отговорност и т. н. Рибите просто са именити с това, че имат потребност от напомняния!

Най-вероятно да апелират санкция – Везни

Везните имат вродено възприятие за правдивост и по тази причина считат, че постоянно вършат нещата по тествания, благонадежден и верен метод. Освен това те имат особена горделивост, тъй че концепцията, че са карали в нарушаване, просто не им понася. Те се считат за съвършени и са уверени, че са карали автомобила си както би трябвало. Везните не могат да си показват някой да опетни името им и по-скоро учтиво ще накарат специалистите или чиновниците на КАТ да преразгледат мнението си. В същото време Везните не харесват споровете и ще са първите, които ще предложат информация за застраховка, в случай че инцидентно ожулят бронята на различен водач.

Най-вероятно да има няколко коли – Телец

Телците постоянно са фенове на хубавите коли и са щастливи, когато имат опция да си доставят удоволствието да си купят повече от една кола. Например една, която да употребяват в града (по-икономична, работна и др.) и една, която да употребяват за дълъг път – по-луксозна, фамилна и други Телците са с 5% по-склонни от всички други звездни знаци да имат най-малко три моторни транспортни средства.

Най-склонен да кара автомобил в нередовност – Стрелец

Стрелците не обичат да се тормозят от прекалено много задължения. Затова рядко имат повече от една кола. Те желаят да стигнат от точка А до точка Б допустимо най-бързо. Този знак е податлив да купува коли втора ръка на преференциални цени и може да бъде толкоз пристрастен от ентусиазма си за покупка, че да пренебрегне практичните неща към договорката или с други думи да се снабди с трошка. Затова е добре до него да има сътрудник или другар, който да е в положение да го накара да отдели миг за размисъл, преди покупката! Освен това Стрелците са толкоз съсредоточени върху пътуването, че подценяват предупредителните светлини на таблото и постоянно се оказват в обстановка автомобилът им да ги изостави на пътя и/или да би трябвало да звънят на пътна помощ.

Най-големият злобар на каравани и кемпери – Лъв

Лъвът несъмнено е пристигнал на този свят, с цел да живее заслужен и за предпочитане първокласен метод на живот, а почивката му би трябвало да включва доста пространство, положително обслужване и по опция 5-звезден хотел. Представителите на тази зодия не могат да почиват в каравана, кемпер или бунгало. Самата мисъл, че би трябвало да употребява публични уреди, е доста надалеч от Лъва. Разбира се, има някои невероятни, извънредно блестящи кемпери, само че все пак Лъвът би предпочел да кара елегантна, бърза кола, в сравнение с да си даде парите за първокласен кемпер.

Най-палавите водачи – Близнаци

Хората от този знак обичат да основават свои лични правила, даже на пътя! Близнаците обичат адреналина, тръпката да не бъдат хванати и по тази причина са склонни да нарушават разпоредбите като водачи. Този хиперактивен въздушен знак е и най-склонен да кара с изтекла брошура или с нередовни документи. Освен това Близнаците обичат да се усещат свободни и обожават разнообразието. Те, за разлика от Лъва, са склонни да карат кемпер, тъй като по-често могат да сменят гледката от прозореца си.

Шофьорът с най-хубаво държание на пътя – Водолей

Водолеят е страховит, логически знак, който ще разчита добре пътя, ще вижда камерите за скорост и в действителност няма да вижда смисъл да се пробва да спести пет минути от пътуването с риск да го глобят или да провокира злополука. Водолеите, като се изключи че са прецизни водачи, също по този начин са склонни да заменят елементарно персоналния си автомобил с градския превоз. Те избират да употребяват по-често публичния превоз изключително в центъра на огромния град, вместо да се мъчат да си търсят място за паркиране.

Най-бързият водач – Овен

Овенът се ръководи от планетата на действието и планетата на моторите Марс. Натискането на педала на газта е доста изкушаващо за индивида Овен! Хората от този знак се движат бързо и постоянно биват глобени за превишена скорост. Една от аргументите за това е, че Овните имат навика да оставят всичко за последната минута и все бързат като луди, с цел да стигнат там, където желаят.

Най-бавният водач – Козирог

Сигурността, сигурността и дълголетието са обичани тематики за Козирога. Хората от този знак карат със скорост, която им е удобна и която е разрешена. Те виждат скоростта като нещо, което биха предпочели да се случва на спортната писта. Козирозите възнамеряват авансово пътя си, потеглят по-рано от нужното, с цел да плануват закъснения, тъй че да не бъдат под напън да карат по-бързо. Отнемането на брошура за превишена скорост е нещо напълно нетипично за Козирога.

Най-вероятно да ръководи камион – Дева

Въпреки че са насочени към детайлите и че са доста проведени, Девите не са безусловно съвършени във всичко – най-малко не и в шофирането. Като знак, който е най-вероятно да ръководи камион, съгласно изследването на Insurify, този земен знак е втори по най-вече санкции за превишена скорост измежду всички останали знаци.

Най-склонен да кара след приложимост на алкохол – Скорпион

Скорпионът е буен, предан и образован в персоналния си живот, само че що се отнася до държанието му на пътя, този воден знак взема някои доста неприятни, неправилни решения. Всъщност, от всички останали зодиакални знаци, Скорпионите са най-склонни да карат в нетрезво положение и по-късно си понасят тежките последици за това.

Най-плахи водачи – Рак

Раците са известни с това, че са чувствителни и внимателни, което не е неприятно за един водач. В същото време те не са изключително нежни като държание на пътя, съгласно Insurify. Раците са класирани на четвърто място за най-вече санкции за превишена скорост и на едно от първите места за най-вече произшествия, провокирани по нехайство. Може би срамежливите и плахи Раци са прекомерно внимателни при шофиране и не взимат верните решения, когато се постанова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР