Астролозите споделиха какво ще се случи на всяка зодия тази

...
Астролозите споделиха какво ще се случи на всяка зодия тази
Коментари Харесай

Какво ни чака в любовта тази седица - за едни романтика, за ...

Астролозите споделиха какво ще се случи на всяка зодия тази седмица в любовен проект. На едни есента носи романтика и топли обятия, само че други ще леят сълзи.

Овен

Любовта е на всички места към вас, единствено би трябвало да я видите и да извършите първата крачка. Да я намерите не е мъчно, доста повече старания са нужни, с цел да я задържите. Следвайте интуицията си и бъдете подготвени да приемете, че непознатото мнение е тъкмо толкоз значимо, колкото и вашето.

Телец

За да започнете нова връзка или да стабилизирате съществуващата ще се наложи да измененията леко държанието си и да не се поддавате на моментно тъмно въодушевление, написа teenproblem.net. Опитайте се да вложите малко усмивка даже в тъжните моменти и ще ви е доста по-лесно да намерите общ език с обекта на сантименталните си пориви.

Близнаци

Новите запознанства не би трябвало да пречат на съществуващите другарства, без значение дали са нормални или любовни, само че пък и съществуващите връзки не трябва да лимитират контактите ви. За всички е ясно, че цените разнообразието, само че общувайте по този начин, че никой от околните ви да не се почувства обиден.

Рак

Научете се да гледате напред. Мислейки за бъдещето ще стабилизирате връзките и ще възстановите изчезналата естетика сред вас и обичания човек. Колкото по-далече са мрачните мисли, толкоз по-силна е любовта.

Лъв

Не се отчайвайте, в случай че в първите дни на седмицата моментите на недоумение сред вас и половинката ви са прекомерно чести. Желанието ви да притегляте вниманието, да получавате похвали от време на време провокира нервност. Много малко е нужно, с цел да му/й покажете, че единствен/а за вас. Проявете увереност.

Дева

Удовлетворението от връзката и равнището на реципрочност сред вас и обичания човек зависи от умеенето ви да запазвате успокоение във всевъзможни обстановки. Ако той/тя реагира прекомерно, даже излишно прочувствено на нормални съгласно вас обстановки, не му/й се сърдете. Самият факт, че приемате бурното изложение на възприятията ще увеличи доверието посред ви.

Везни

Предстои смяна в връзките ви с обичания човек и то позитивна. Дали ще се случи или не, зависи значително от вас. На моменти ще се постанова да изтърпите капризите и неприятното въодушевление на половинката си. Приемете го като мотив за доближаване, а не като тестване на характера ви. Съвсем скоро ще се убедите, че си е заслужавало.

Скорпион

Поведението на обичания човек на моменти може да ви се стори натрапчиво или нападателно. Във ваш интерес е да заемете отбранителна позиция и да го/я наблюдавате. Прословутата ви прозорливост ще ви подскаже има ли бъдеще връзката ви или не. Каквото и да решите, действайте гладко и без внезапни придвижвания.

Стрелец

По отношение на любовните прекарвания надали ще има от какво да се оплачете. Един от интервалите, в който желанията и опциите ви са в синхрон. Възползвайте се, с цел да разширите контактите си, да ги стабилизирате или да ги измененията в желаната от вас посока.

Козирог

Както знаете, всичко се заплаща – и хубавото, и неприятното. Не е изключено да се наложи да „ платите “ за някои свои неточности или неуместно държание пред обичания човек. Ако методите към обстановката отговорно и прецените обстоятелствата обективно, бъдете сигурни, че няма никаква опасност за връзката ви.

Водолей

Избягвайте диалозите, ориентирани към изясняване на връзките. Привлекателни сте, безапелационни и ще можете да привлечете обекта на благосклонностите си или да освежите съществуващата връзка. Проявете самодейност, само че без да прекалявате с претенциите, с цел да не отблъснете половинката си или личността, с която имате предпочитание да се сближите.

Риби

Въздействието ви ще е мощно и наличието ви ще се отразява на близките успокояващо. Първоначално ще съумеете да прекратите някаква препирня сред роднините си, а по-късно да намерите отговор на противоречив въпрос, който обсъждате с обичания човек. За необвързаните предстоят нееднозначни изненади.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР