Астролозите смятат, че за всеки знак от зодиака Вселената е

...
Астролозите смятат, че за всеки знак от зодиака Вселената е
Коментари Харесай

За всяка зодия Вселената е подготвила три много важни урока: Какво задължително трябва да научите в този живот

Астролозите считат, че за всеки знак от зодиака Вселената е подготвила три най-важни урока, които той би трябвало да научи. Вижте кои са вашите три значими урока, които би трябвало да усвоите съгласно зодията.
ОВЕН
Щастието – това са околните хора. Богатството идва и си отива, а приятелите и околните остават с вас постоянно.
Ценете любовта и дружбата. Понякога е належащо просто да оставите нещо да си върви, с цел да станете по-щастливи.
Най-добрият метод да решиш проблемите си е да се научиш да ги избягваш.

ТЕЛЕЦ
Всички ние сме равни и никой няма право да назовава себе си свръхчовек.
За да ви почитат хората, е належащо и вие да ги почитате. Нищо не се получава просто по този начин, всичко в света е взаимосвързано.
Ценете тези, които отварят душата си пред вас.
БЛИЗНАЦИ
Егоизмът в никакъв случай няма да се цени, тъй като той подарява единствено моментно чувство за власт, хубаво въодушевление, задоволеност, благосъстояние.
Лъжата е това, което може да ви избави единствено в този момент, само че не може да ви избави от проблемите напълно.
Далновидността — това е избор освен на мъдрите хора, само че и на тези, които ценят своето време.

РАК
За всичко неприятно се изисква изключително заплащане във тип на опрощение. Ако сте предизвикали болежка някому, това няма да остане безнаказано.
Не се преструвайте, че вие сте по-добри, в сравнение с сте. Да бъдеш достоверен е гений, който може да се развие. Преструвката гради стени, а не мостове.
Скъперничеството убива индивида във вас, то е способно да ви направи самотни и нещастни.

ЛЪВ
Най-полезното умеене в този живот е умеенето да се поставиш на мястото на другия човек. То ви подарява със мощ, за която мечтаят множеството хора.
Нужно е да се харчи толкоз, колкото можете да си позволите, а не колкото изисква модата и статусът.
Всичко неприятно отминава, също както и всичко хубаво. Животът e промяната на деня и нощта, на позитивното и отрицателното, на обич и злоба.
ДЕВА
Вие не можете да бъдете прави постоянно. Да бърка може всеки – и вие, и вашите врагове, и приятелите ви, както мъдрите хора, по този начин и простаците.
Да се рискува от време на време просто е належащо, в случай че желаете да бъдете щастливи. Нямате нужда от поддръжката на различен човек.
Дори да ви се коства, че сами няма да се справите, вие все едно сте способни на всичко, даже без помощта на други хора.

ВЕЗНИ
Всичко в живота ви ще бъде наред, тъй като той съставлява не черни и бели линии, а шахматна дъска – периодично повтаряне на положителни и отрицателни страсти. Изборът постоянно е ваш.
Не бива да изисквате от близките това, което не можете да изисквате от себе си.
Душата постоянно е по-важна от тялото. Мислите предхождат дейностите и от време на време даже са по-важни.

СКОРПИОН
Дори в случай че сте сами, можете да измененията света към по-добро. Но това не трябва да бъде мотив за вас да посочвате на другите какво би трябвало и какво не би трябвало да вършат. Добрите действия към хората няма да ви трансфорат в светци. Те просто ще ви създадат по-щастливи.
Давайте препоръки единствено тогава, когато ви молят за това. Във всяка една друга обстановка това може да бъде възприето като опит за манипулиране.
Ако сте предизвикали болежка някому, не се обиждайте на този човек за това, че той в отговор също ще ви аргументи болежка.

СТРЕЛЕЦ
Дипломатичните хора постоянно са по-успешни в обществото от егоистичните. Това е един доста значим житейски урок, който е належащо да се научи колкото е допустимо по-рано.
Ценете помощта. Не злоупотребявайте с гостоприемството и доверието, в случай че не желаете да ви ненавиждат.
Не поставяйте себе си на по-високо ходило от близките – всички имат дефекти, в това число и вие. Ние, хората, сме по едно и също време и разнообразни, и идентични.

КОЗИРОГ
Няма идеални хора. Колкото сте по-близо до идеалния облик в личните си очи, толкоз по-скучни ще изглеждате на близките.
Промяната – това е най-нормалното нещо на земята. Всичко се трансформира: Вселената, светът, хората, модите, разпоредбите, взаимоотношенията.
Всичко минало би трябвало да остава в предишното. Не давайте на старите рани да се просмукват в действителния свят.

ВОДОЛЕЙ
Обикновено ние осъзнаваме какво съставляват същинската обич и дружба едвам когато стартираме да ценим жертвоготовността, помощта и вниманието.
Едва когато станем по-добри в нещо, можем да реализираме триумф. Идеалът — това е, към което би трябвало да се стремим постоянно.
Никога не унижавайте хората, още повече обществено, в случай че не желаете в бъдеще да имате огромни проблеми.

РИБИ
За да ви носи животът наслаждение, би трябвало да сте наясно какво тъкмо желаете от него. Стремете се постоянно към ясни цели.
Семейство е належащо на всеки, даже и на най-големия индивидуалист. Затова би трябвало да се научите да цените своите близки и да сте признателни за всичко, което те вършат за вас.
Животът – това не е игра единствено пред една врата. Научете се да жертвате нещо свое, а освен да поглъщате непознатата обич, в случай че не желаете да останете сами.
Инфо: horoskop.rozali.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР