Астролозите са установили, че не всички зодии са честни и

...
Астролозите са установили, че не всички зодии са честни и
Коментари Харесай

Знаците на Зодиака, които водят двойнствен живот

 Астролозите са открили, че не всички зодии са почтени и откровени с всички. Има и такива, които могат да живеят двойнствен живот и да лъжат себе си, близките, даже близки и скъпи хора. Може би познавате един от тях, само че си коства да помислите: в действителност ли го познавате толкоз добре?

Близнаци

Представителите на този знак са натури, които избират да знаят всичко за всеки. По предписание около тях не минава нито едно събитие. Дори да познавате Близнаци повече от година, те отново ще ви се разкриват всеки ден от някаква незнайна страна.

Изменчивостта на Близнаците и непрекъснатия им блян към смяна не им разрешават да седят на едно място. Често те се приспособяват към всички свои познати и могат да им се демонстрират от по-изгодната си страна.

Ще ви е мъчно да разберете какво имат в мозъка си, тъй като те самите не постоянно знаят какво желаят. Животът им би трябвало да бъде в придвижване, само че от време на време Близнаците би трябвало да се усамотяват и да помислят за смисъла на живота.

Везни

Въздушен знак. Неговите представители като предписание са материалисти. Тъй като Венера покровителства този знак, то и Везните са взискателни в любовната сфера. Когато нещата не вървят по метода, по който са замислили, това извежда Везните от равновесие.

Те мъчно управляват страстите си и постоянно демонстрират най-лошата си страна: отмъстителна и егоистична.

Те обичат към тях да царува естетика, успокоение и баланс, само че самите те нормално унищожават всичко с държанието си. Яростта, която гори вътре във Везни, е от същата страна с желанието за баланс, само че за тях е мъчно да реализират баланс в този случай.

Скорпион

Един от най-трудните знаци на зодиака. Тайнствен и загадъчен, този воден знак се ръководи от Плутон, богът на подземния свят. Хората, родени под този знак, са надарени с особена сензитивност и добре развита вътрешен глас.

Скорпионът поддържа връзка с другата страна на душата си, скрита в сенките, надалеч от любопитни очи. Често изпитва потребност, когато поддържа връзка с някого, да го овладее изцяло и да огледа в него допустимо най-дълбоко. Подобни желания от време на време стават даже прекомерно натрапчиви и могат да разрушат положителните връзки сред Скорпиона и неговите другари.

Плътските стремежи на представителите на този знак непрекъснато излизат отвън границите на допустимото. В реалност Скорпионът може да бъде наименуван апаш на души заради мощно възприятие за владеене. Затова те желаят всичко или нищо. Разговорът със Скорпион е като хипнотичен сеанс, само че вие няма по какъв начин да разберете това!

esotericblog

10% от живота ни е това, което ни се случва, останалите 90% – са нашите реакции!

Често, с цел да можете да продължите сполучливо да си вършите работата, би трябвало да можете да деянията резистентност и в най-трудния интервал в живота си. В тази публикация бих желал да…

Цялата публикация

Кого би трябвало да изтриете от живота си – тъкмо в този момент!

 

Някои хора   ви лишават от мощ и сила. Буквално и преносно! Не позволявайте да   откраднат щастието ви. Във време на исблъсъци, като настоящето, това ще ви е от…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР