Астролозите са убедени, че представителите на някои зодии никак не

...
Астролозите са убедени, че представителите на някои зодии никак не
Коментари Харесай

Кои са най-несъвместимите зодии?

Астролозите са уверени, че представителите на някои зодии по никакъв начин не си подхождат. Вижте кои са и за какво.
ОВЕН и РАК
Овните постоянно са прекадено откровени и праволинейни. Те вършат каквото си желаят - просто по този начин са устроени. А какво желаят в действителност - ами да работят бързо, тъй като постоянно възнамеряват куп неща и не позволяват непотребна загуба на време.

Именно по тази причина Ракът мъчно би могъл да разбере тази внезапна и груба натура на Овена и да взаимодейства с него. Раците са доста чувствителни и обичат някой да се грижи за тях. А на Овена просто няма да му стигне търпението за нещо такова.

Така че - на тези два знака не им е писано да са положителни сътрудници.

ТЕЛЕЦ и СТРЕЛЕЦ
Тук има някаква измама, тъй като сходни връзки наподобяват като отлична концепция.

Значи може би всичко ще им се получи 0 добре? Не! Не бива да се подмамвате от обстоятелството, че от тези две зодии се получават чудесни другарства. Решат ли да преобразят връзките си и да минат на ново, сантиментално равнище, всичко се разпада.

Телецът в никакъв случай няма да успее да откри непоклатимост и сигурност в връзките със Стрелеца. А Стрелците са прекомерно свободолюбиви и им е мъчно да се привързват задълго.

БЛИЗНАЦИ и ДЕВА
Ако представители на тези два знака стартират връзки, просто ще се побъркат взаимно. От тях не могат да се получат даже положителни другари, тъй като те са доста разнообразни и несъвместими като персони.

Близнаците обичат спонтанността и избират да се държат по този начин, както им хрумва сега. Те не са изключително мощни в организацията или планирането. А неналичието на ясна посока в живота напряко би вбесило Девата.

Девите пък могат да бъдат доста неспокойни. Те желаят всичко постоянно да се прави по тъкмо избран метод. И тяхната властна натура просто би довела Близнаците до полуда.

ЛЪВ и СКОРПИОН
Между тези два знака постоянно ще има битка за власт. И Лъвът, и Скорпионът обичат да управляват. И нито единият, нито другият биха се поддали на манипулиране от страна на колегата.

Така че място за взаимни отстъпки няма. И двамата ще желаят да създадат всичко по собствен метод.

И двамата биха се борили за своето до последно. Така че и за двамата би било по-добре да са в двойка с някого, който е кадърен да поддържа техните инициативи и да бъде обуздан.

КОЗИРОГ и ВОДОЛЕЙ
И двамата са прагматични, умни, и двамата знаят какво и по какъв начин би трябвало да вършат с живота си. Но точно в това е и казусът - те си наподобяват прекалено много и няма да са удовлетворени от взаимното общуване.

В такава двойка сътрудниците бързо ще си омръзнат, тъй като връзките им ф ще наподобяват на партньорство със самия,себе си. И Козирозите, и Водолеите са блестящо изразени персони и им е необходим сътрудник, който мощно се отличава от тях. Някой, който да откри и поддържа баланс.

ВЕЗНИ и РИБИ
Везните се стараят да угодят на всички. А Рибите са мечтатели.

Така че и двете зодии в действителност се нуждаят от сътрудник, който да е по-приземен, да е кадърен да гради основи и да си стои устойчиво на краката. Нужен е реалист, който да прави това, което би трябвало.

Рибите и Везните могат да бъдат чудесни другари, само че не и двойка.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР