Астролозите са сигурни, че раждането на човек под едно или

...
Астролозите са сигурни, че раждането на човек под едно или
Коментари Харесай

Кои зодии са обречени да плащат за греховете от минал живот

Астролозите са сигурни, че раждането на човек под едно или друго съзвездие е предопределено от делата, осъществени в предходната инкарнация.

Кои зодии са обречени да заплащат за греховете от минал живот, предлагаме ви да научите в този момент:
Уроците на кармата съгласно зодията. Вижте своите - I част
Много хора използват думата " карма ", без да знаят смисъла, с който тя е натоварена. Произходът на думата от е от санскрит и значи...
Прочети повече
Има някои хора, които са обречени да заплащат за греховете на предишното олицетворение на своята душа. За да излязат от омагьосания кръг е значимо да преминат през всички тествания в настоящето си олицетворение и да не позволяват нови неточности. Експертите са пресметнали три знака на зодиака, чиито представители би трябвало да се опитат да поправят кармата си. Ето кои са те:

Овен

Хората, родени под това съзвездие, са възпрепятствани да се любуват на живота от негодуванието, което са натрупали в предишното си олицетворение. Най-вероятно безкористно и буйно дават всичките си сили и умения на другите, само че с течение на времето одобряват помощта за даденост, което провокира надълбоко възмущение у донора. В резултат на това в сегашния живот Овенът е жертван да страда от изменничество и самотност. Той е некадърен да откри близка и сродна на своята същина душа. Овенът би трябвало да се научи още веднъж да оказва помощ на хората от без да чака нищо в подмяна и това да става от дъното на сърцето и душата му.

Рак
Уроците на кармата съгласно зодията. Вижте своите - II част
В първа част ви запознахме с кармата и кармичните задания на първите 6 зодиакални знака. Ако не сте разкрили своята зодия измежду тях, проче...
Прочети повече
Целият живот на представител на тази зодия е поредност от тествания. Раците са склонни да ги възприемат като наказване от небето, само че в действителност небесните настойници просто желаят да ги създадат по-силни и да ги изведат на ново, по-високо равнище. Ако осъзнаят този факт в точния момент и намерят сили да се оправят с компликациите, ще се открият безкрайни хоризонти от благоприятни условия.

Дева

Често на родените под това съзвездие и техните близки се коства, че просто са обречени на постоянно страдалчество. Девите изпитват компликации с измененията и раздялата и даже някой от околните им да е умрял, те могат да изпаднат в дълбока меланхолия за години напред. Според астролозите такава сензитивност се дължи на обстоятелството, че в минал живот тези хора са имали дарбата на лечители. Те постоянно се намесват в законите на природата, Вселената кара Девата непрекъснато да изпитва страдание, причинявайки страдалчество още веднъж и още веднъж. За да дишат свободно и да се научи да се любува на живота. Тази зодия би трябвало да се научи да се оправя с страстите. За нея е по-лесно да възприема отрицателните моменти от живота и да слага персоналните си ползи на фундамент.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР