Астролозите са сигурни, че една жена е предопределена да бъде

...
Астролозите са сигурни, че една жена е предопределена да бъде
Коментари Харесай

Тези зодии са най-добрите любовници

Астролозите са сигурни, че една жена е предопределена да бъде или брачна половинка, или държанка. И тя ще носи този безконечен кръст, през целия си живот, водейки борба със съперницата си, пред която ще бъде изправен нейният мъж. В този случай единствено брачната половинка желае да е единствената, до момента в който любовницата желае да бъде обичана. И всичко това зависи освен от моралните убеждения на всеки, само че и от възприятието на боязън от самотата.
Има представители на Зодиака, на които просто е отредено, през целия си живот, да са любовници. На тях им е просто да се съпротивляват на любовна връзка, без да опитат неразрешените плодове. Астролозите разграничават 4  зодии, които не могат да подтиснат любовното прелъщение.
 
Скорпиони
Жената Скорпион е обречена да играе ролята на непрекъсната държанка, без значение, какъв брой пъти ще се омъжи. Тесните фамилни връзки не са за птица като нея.
Скорпионите постоянно наподобяват зашеметяващи, очарователни и привлекателни. Пронизващият им взор притегля, по този начин не може да се скриете от него.
Някои ги назовават вещици, само че каквото и да вършат, в края на краищата го вършат вярно. Те омайват и хипнотизират всеки мъж, който харесват. И в случай че съумеете да се измъкнете от ноктите на скорпиона, прочувствената контузия не може да бъде избегната. Дълго време, мъжът попаднал в лапите им ще помни с болежка и наслаждение това сладко пленничество.
 
Везни
Тези дами са склонни непрекъснато да се съмняват и двоумят. Те не могат да схванат, какво тъкмо да бъдат - брачна половинка или държанка. И без значение от коя страна избират, все се съмняват, дали изборът е изработен вярно. Те са склонни да бъдат постоянно до крайностите. Дори да се оженят и да дадат клетва за честност, с времето всички тези думи се не помнят.
Душата им се стреми към естетика, хубост и общество.
Те стартират да схващат, че най-интересният живот е пред тях и все имат вяра, че ще се появи някой, който ги прави оценка. И тогава Везните стартират да се вкореняват в ролята на любовници. В връзките, сексът не е толкоз значим за тях, колкото флирта и кокетството, които владеят съвършено.
И когато връзката завърши, те още веднъж с ранена душа и утъпкани усеща се връщат към фамилния живот. Там изчакват до момента в който идната вълна от любовните усеща надделее.
 
Близнаци
Този двоен знак може да съществува напълно във всяка роля. За тях няма значение в какъв статус са - любовници или съпруги. Основното е да блестят и да се радват на живота.
Тези дами не всеки път стават заложници на секса, връзките и това по какъв начин хората се отнасят към тях, са значими за тях. В интимните моменти за тях са просто още едно развлечение, което озарява живота.
И когато дамите близнаци намерят обекта на пристрастеността, са подготвени на любовен подтик и изчерпана душа. Но това е единствено краткотрайно занимание.
Тази дама знае всички способи по какъв начин да задържи мъж и да го накара да желае да се върне при нея.
Тя ще може да задържи всеки мъж в тъмно очакване, като всякога му дава милувки в дребна порция.
 
Стрелец
За тези дами да бъдат в статут на държанка е много постоянно срещано събитие. За тях не е типично да са за дълго в стените на дома, тъй като тази позиция мощно опонира на тяхната любопитна природа.
Дамите Стрелец обичат да се скитат и да пътуват. Те се опасяват да не изгубят свободата си. Само едно нещо може да ги задържи в фамилното гнездо и то е - постоянен секс.
И в случай че това не се случи, елементарно ще намерят някой, който от време на време да замести брачна половинка им.
Първото място за дамите от тази зодия е пътуването, а второто - половите наслади. И те се пробват да съчетаят всички тези две приятни неща, през целия си живот.
Жената Стрелец несъмнено ще избере за себе си буен ухажор, който да е неутолим мъж в леглото с извратена фикция.
Тя няма да е удовлетворена от спокойния брачен партньор, само че в случай че той е към този момент тук, тя сигурно ще откри с кого да го добави. И не се срамувайте да бъдете номиниран за ролята на неин ухажор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР