Астролозите са готови и по-романтичната част от прогнозата си за

...
Астролозите са готови и по-романтичната част от прогнозата си за
Коментари Харесай

2 зодии срещат голямата любов до края на октомври

Астролозите са подготвени и по-романтичната част от прогнозата си за октомври месец. Според тях на крилете на любовта ще летят представителите на две зодии.

Оказва се, че тези хора са на път да срещнат своята половинка и същинска сродна душа.

Представителите на тези два знака могат да се радват, тъй като любовта ще почука на вратата им, а те просто би трябвало да се любуват, тъй като ги чакат доста щастливи мигове.

Овен

Овните ще са същински късметлии. Ще се радват на внимание и ще получат доста похвали, Подгответе се за обстоятелството, че скоро ще срещнете човек, който ще се трансформира във вашата сродна душа.

Ако към този момент имате сродна душа, скоро тя ще реши да ви изненада прелестно. Може би ви чакат дарове и невероятни страсти. Пригответе се за обстоятелството, че няма да повярвате на шанса си.

Козирог

Астролозите дават обещание в действителност съдбовна среща на Козирозите. Стрелата на Куподин ще ви прониже ненадейно и това може да се случи на работното ви място или даже на кръстовище и на някой светофар. Не се опасявайте да отворите сърцето си.

Определено обаче не трябва да бързате. Изчакайте, до момента в който половинката ви реши да поеме самодейността. Всичко ще е наред, захвърлете подозренията и се отдайте на любовта, тъй като тя към този момент чука на вратата ви!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР