Астролозите предупреждават: преди да започнете връзка с мъж, внимателно проучете

...
Астролозите предупреждават: преди да започнете връзка с мъж, внимателно проучете
Коментари Харесай

Най-непоносимите зодии бивши

Астролозите предизвестяват: преди да започнете връзка с мъж, деликатно проучете  му.
В продължение…
И по този начин, астролозите са съставили рейтинг на най-непоносимите мъже, които, даже ставайки някогашни, не престават да изтезават своята половинка.
6-то място - Лъв
Унизеният и афектиран Лъв няма да елементарни измяната на някогашния фаворит. Дори и да не е имало изневерява, пригответе се да изслушате едночасови нервности, мръсен език и доста обиди. В края на краищата това е единственият метод той още веднъж да повиши самочувствието си. Ако обаче не понасяте разлъка, уредете му разтърсваща сцена на ридания, ред сълзи и ред извинения.
5 място - Близнаци
Представителят на тази зодия напуща обичания си бързо, вечно, без нищо и в никакъв случай не си припомня за това. В случай, че ви е омръзнало да живеете с подобен човек или не дай боже сте му изневерили - имате проблеми.
4-то място - Везни
Везните са един благ, виновен, почтен, спокоен и миролюбив мъж. Това при изискване, че някой възхвалява гения му. Ако, обаче някой се осмели да нарани гордостта на представител на тази зодия, тогава ще би трябвало да се помири с безкрайните кавги. Този човек не схваща намеците. Не може да го изгоните. Той ще проучва това дали си коства, до момента в който някой ден мъжът Везни ще ви остави на мира. Но бъдете сигурни - няма да трае дълго.
3 –то място - Скорпион
 Най-избухливите зодии – време е да спрете да се ядосвате Най-избухливите зодии – време е да спрете да се ядосвате
Някои персони са известни с избухливия си и нападателен темперамент, заради което други постоянно се пробват да ги заобикалят. Малко са хората,...
Ако в миналото сте се разделяли със Скорпион, тогава сигурно знаете: той е освен ужасяващ някогашен, само че и просто ужасяващ човек. Вечните кавги, упреци и пропуски са неразделна част от връзката, в която влиза мъжът Скорпион. Всичките му възлюбени, обаче дълго ронят сълзи и с недоволства, че в никакъв случай няма да срещнат сходен мачо. Никой обаче няма да остане в успокоение и непоклатимост със Скорпиона. Така, че не трябва да съжалявате за раздялата, в случай че до нея се е стигнало.
2 място - Рак
Мъжът Рак, надали ще разреши на избраника си просто да се отърве от него. Той ще се вкопчи с всичко, в опит да ограничи импулсите. Затова се пригответе, че Ракът ще би трябвало да бъде „ изпъден “. Дори това обаче, на фона на всевъзможни жертви не изключва обстоятелството, че някогашният ще спре да тича след обичаната си.
1-во място - Риби
Най-непоносимият и злопаметен някогашен е мъжът Риби. Той освен ще скапе всичко с някогашната си, само че и ще направи всичко, с цел да я унищожи като персона. С подобен човек може единствено да се опитате да преговаряте спокойно и да дадете нещо в действителност скъпо, с цел да го омилостивите. Например, откажете се от цялото имущество или оставете децата да живеят с този баща. В противоположен случай не бихте могли да разтрогнете този брак.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР