Астролозите предупредиха, че ноември ще бъде труден за всички. Но

...
Астролозите предупредиха, че ноември ще бъде труден за всички. Но
Коментари Харесай

„Най-съдбоносният ден“ вече е близо. Ще настъпи ли по-спокойно време?

Астролозите предизвестиха, че ноември ще бъде сложен за всички. Но наподобява, че мрачните времена са зад тила ни…
След като преминахме през коридора на затъмненията, който продължи от 25 октомври до 8 ноември, ние преживяхме един от най-трудните интервали, когато трябваше да заобикаляме недомислени дейности. Времето беше мъчно освен за обособените хора, само че и за цели страни.
Сега, след компликациите, всичко ще стартира да се развива в позитивна посока. Ведическият астролог Нариндер Нилам сподели, че от 23 ноември човечеството ще може да си отдъхне и да се отпусне.

„ В нощта на 23 против 24 ноември помислете за позитивни промени както за себе си, по този начин и за целия свят. Помислете за справедливостта, мира, благоденствието, мъдростта и висшата обич... На 24 ноември ще имаме новолуние – то ще даде начало на обновяването на всичко към по-добро. От този ден нататък всичко ще се усъвършенства както за вас персонално, по този начин и към вас. Ако, несъмнено, го желаете “.

Но преди да мислите за промени, първото нещо, което би трябвало да извършите, е да разрешите проблемите с кармата, в случай че имате такива. „ Ако, да предположим, някой от вашите предшественици или живи родственици е направил нещо, което е навредило на фамилната ви карма, първо, направете всичко допустимо да изчистите наследствената виновност и едвам по-късно помислете за възстановяване на живота си “, предизвести индийският астролог.

Въпреки че краят на ноември ни дава обещание да чакаме положителни промени, астролозите и ясновидците ни предизвестяват, че би трябвало да сме подготвени за идната година. Началото на 2023 година ще бъде доста мъчно, само че напролет ще се появят по-благоприятни вероятности. Според доста специалисти неприятностите и спокойствието ще се редуват в живота ни, приближавайки се към човечеството на талази.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР