Астролозите посочиха зодиите, които притежават най-мощната интуиция. Само три зодии

...
Астролозите посочиха зодиите, които притежават най-мощната интуиция. Само три зодии
Коментари Харесай

Истински медиуми! 3 зодии, които се отличават с невероятната си интуиция

Астролозите показаха зодиите, които имат най-мощната вътрешен глас. Само три зодии имат дарбата да предчувстват огромните промени в живота си.

На първо място – Рибите

Рибите са зодия, която има мощна духовна сила. Почти мистично те могат да познаят или да плануват доста обстановки. Сякаш знакът Риби просто върви с течението на живота, знаейки н по кой път да поеме. Самата орис ги насочва в вярната посока.

Благодарение на тази своя специфичност, хората от зодия Риби елементарно завързват потребни познанства и се отличават с необикновено схващане за живота, макар че не всеки път знаят какво да вършат с тези познания. Жените Риби пък имат толкоз мощна вътрешен глас, че от време на време другите стартират да ги подозират в ясновидство.

Второ място – Скорпион

Интуицията на Скорпиона е добре развита. Но за разлика от Рибите, тяхното „ шесто възприятие “ е от чисто практическо естество. „ Просто го знам и това е “, е нещо, което постоянно чувате от Скорпиона.

Всичко, което се случва в живота на Скорпионите, се обръща основно в тяхна изгода. Жената Скорпион постоянно може да каже след първата среща дали има бъдеще с този човек. Тя може също по този начин да предугажда непознати думи и по-нататъшни дейности.

Мъжът Скорпион от своя страна също има податливост да предсказва събития. Трябва да слушате думите на Скорпионите, постоянно това, което Скорпион споделя сякаш на смешка, с течение на времето се трансформира в действителност.

Трето място – Рак

Ракът е под знака на Луната, която е дарила зодията с загадъчност и мистичност. Представителите на първата водна зодия постоянно тънко усещат непознатата душа до най-малкия подробност. Раците могат да бъдат идеални събеседници и съветници.

Жените Рак постоянно работят като „ жилетки “ за смутени другари, тъй като те могат освен да слушат, само че и да дават потребни препоръки, които самата галактика ще им изпрати. Подобни пристрастености оказват помощ на Раците елементарно да разпознаят дълбоките претекстове на човек и да разкрият всяка престореност.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР