Астролозите посочиха три зодии сред мъжете, които са изключително стиснати

...
Астролозите посочиха три зодии сред мъжете, които са изключително стиснати
Коментари Харесай

Кътат си парите: Мъжете от тези зодии са най-стиснати

Астролозите показаха три зодии измежду мъжете, които са извънредно стиснати и не са склонни да похарчат даже дребна сума пари, с цел да създадат подарък на обичаната си.

Везни
 
Мъжете, родени под това зодиакално съзвездие, имат вяра, че всички пари в фамилията са общи. Съответно те обичат да разполагат и с парите на дамата до себе си. 

 Най-добрият вид за тях е парите на двамата съпрузи да се съхраняват на едно място вкъщи. Но не всяка жена би се съгласила с това, защото в актуалния свят е признато, че мъжът е този, който поема отговорността да подсигури финансово фамилията си.

Освен това мъжете Везни са стиснати и във връзка с подаръците, които вършат. Не очаквайте от тях да ви затрупат с дарове и приятни изненади.

Риби

Мъжете Риби могат да ви обещаят всичко, което сърцето ви желае – почивка на Малдивите, нов смарт телефон, кола и диаманти.

Сред мъжете, родени под знака на зодия Риби, има доста скъперници. Те ще похарчат всичките си пари за себе си и в никакъв случай за половинката си. 

Водолей

Според специалистите Водолеите са раздвоени мъже. Ако ви поканят на кафе, това не значи, че те ще платят сметката. Най-вероятно ще би трябвало да я разделите. Същото важи и за взаимния живот. Водолеите с наслада ще споделят с вас заплащането на комунални услуги, артикули и други неща. Бъдете подготвени за обстоятелството, че във връзката с мъж Водолей няма да почувствате мощното мъжко рамо до себе си, написа Actualno.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР