Астролозите казват, че някои хора, в резултат на характера си,

...
Астролозите казват, че някои хора, в резултат на характера си,
Коментари Харесай

Обича или мрази: кои зодии са способни на чувствата и кои не

Астролозите споделят, че някои хора, вследствие на характера си, не могат да оценят напъните на колегата.
Обича или ненавижда: кои  са виновни за възприятията и кои не?
Както знаете, всички хора са разграничени на две огромни групи: интроверти и екстроверти. Някои - обожават самотата и се считат към цялостна единствено достатъчност, до момента в който други, в противен случай, се стремят да бъдат в центъра на вниманието, безусловно „ насищайки “ с сила другите.
По същия метод всички хора могат да бъдат разграничени на още две огромни подгрупи, споделят астролозите. В едната ще има такива, които не могат да си показват живота без сътрудник, обич, непрекъснати целувки и топли обятия. В другата има горди персони, които не придават значение на простите наслади от живота.
След осъществяване на огромно изследване, специалистите откриха кои  се нуждаят от обич и кои единствено се нервират на деликатност.
Лъв
Горд и постоянно нахален, мъжът Лъв в елементарния живот се държи като същински лакомец. За него първостепенни са финансовата самостоятелност и абсолютният авторитаризъм. В връзките с избраницата си обаче представителят на тази зодия демонстрира изключителна вежливост. Вярно е и това, че единствено се възхищава и не укоряват за дреболии. Само същински мъдрата дама ще е щастлива до него, подготвена да изслушва, топли и гали, когато той самичък го пожелае.
Силна и властна дамата Лъв постоянно тормози колегата си с безкрайни условия и несъразмерен надзор. Такава млада дама е мъчно да се обуздае. Някой обаче въпреки всичко съумяват. Основната загадка на щастливата връзка с такава обичана е море от сексапил, откровена обич, планини от букети и тонове похвали. Само в този случай дамата Лъв ще се почувства нужна и ще се отпусне малко.
Дева
 КЪСМЕТЧЕ за 14 септември съгласно зодията КЪСМЕТЧЕ за 14 септември съгласно зодията
Овен Някой лекичко ще ви завиди за новата обич, която скоро ще се появи. Телец Само който има вяра в себе си, сбъдва всичките си фантазии...
Мъжът Дева  е загрубял ерген. Нито една от връзките му не трае дълго. Защо? Въпросът е риторичен. Всъщност представителите на тази зодия мечтаят за мощно семейство, любяща брачна половинка и няколко красиви деца. Но по какъв начин да постигнете това, което желаете, не е ясно. Астролозите настояват, че повода за това е отрицателният опит от първото влюбване. Затова идеалният фаворит за Дева е общителна, нежна и съпричастна млада дама, подготвена да се помири със странните си привички. Няколко думи за поддръжка и състрадание - и този мъж ще сложи, света в краката на хубавицата.
Жената Дева постоянно се омъжва в зрелост. И всичко това, тъй като не има вяра на мощния пол. Така, тя избира своя заслужен господин дълго. Тя е нежна, спокойна, учтива, само че доста уязвима. Една неловко хвърлена фраза и тази дама вечно ще не помни за " определения ". За Девата е значимо непрекъснато да управлява страстите и да следи държанието. Ако успее, то колегата и ще научи, какво е благополучен сватбен живот и идеална брачна половинка.
Рак
Спокойният и закостенял мъж Рак не е буен. Той подготвен да опитва в леглото. Това обаче е огромна неточност. Всъщност представителите на този знак са идеални и нежни любовници. За тях е значимо да са покрай наивна млада дама, която няма да е мъчно да изненадат. Мъжете раци, рядко спорят и влизат в спорове, избират да подарят на човек отсреща огромни букети и горещи целувки.
Трогателна и нежна дамата Рак се надява един ден да се разсъни в леглото със самоуверен и любезен господин. Толкова желае да бъде покрай мощен мъж, че самата тя постоянно е забравена в обятията на благородник, който малко наподобява на принц. Но единствено след години връзки се оказва, че същият мачо е прост домашар и интроверт. Разбира се, сходна обстановка разстройва дамата Рак, вследствие на което тя „ тича “ да подаде молба за бракоразвод, без да губи вяра, някой ден да срещне благ, почтен и виновен мъж.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР