Астролозите казаха кой от знаците на Зодиака не обича да

...
Астролозите казаха кой от знаците на Зодиака не обича да
Коментари Харесай

Лесно прощават: три зодии, които бързо забравят обидите

Астролозите споделиха кой от знаците на Зодиака не обича да таи недоволства и бързо се отдалечава от конфликтни обстановки. Нетаенето на засегнатост и бързото отдалечаване от конфликтни обстановки са умения, с които не всяка зодия може да се похвали. 

Астрологът OLGA STELLA каза кой прости на нарушителите си по-бързо от другите.

Стрелец

Стрелците имат невероятната дарба да не помнят недоволствата и да простят на хората. Винаги се пробват да видят положителното във всички обстановки и не носят завист в сърцата си. Този огнен зодиакален знак е оптимист и отворен и е подготвен да премине бързо през всеки спор, с цел да поддържа мирни връзки.

Везни

Везните постоянно се стремят към естетика и баланс в връзките си. Те са доста толерантни и подготвени да простят обиди, даже да са били жертва на неправда. Везните постоянно слагат ползите на другите пред себе си и избират да позволяват споровете спокойно, без да носят ненавист в сърцата си.

Риба

Риби е зодия, която е известна със своето съчувствие и сензитивност. Те бързо не помнят обидите, тъй като сърцето им е цялостно с добрина и схващане. Рибите са подготвени да простят несправедливостта и да дадат втори късмет на хората, които са ги обидили. Стремят се към естетика в връзките и макар уязвимостта си, умеят да демонстрират същинска благотворителност.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР