Астролози смятат, че връзката ни с парите се влияе от

...
Астролози смятат, че връзката ни с парите се влияе от
Коментари Харесай

Зодиите, които стават богати с всеки изминал ден

Астролози считат, че връзката ни с парите се въздейства от това под кой зодиакален знак сме родени.

Някои хора са обречени постоянно да се борят с финансови усложнения, до момента в който други работят като магнит за пари. Има общо шест зодиакални знака, които надали ще имат проблем с парите.

Като един от тези късметлии може да бъде посочен Овена. Чертите на характера им оказват помощ да привлекат пари: обичайно представителите на този зодиакален знак се отличават със своята упоритост и забележително неизменност. Имат обаче една уязвимост – податливост към безразсъдно харчене, заради което парите на Овена не постоянно остават за дълго.

Телците също са много огромни късметлии. Тяхната мощ е търпението и склонността към обмисляне, с помощта на които постепенно, само че несъмнено построяват освен мощни връзки, само че и бизнес. Телците са в положение да обмислен рисковете авансово и по този метод да се оправят с възможни компликации.

Близнаците, съгласно астролозите, се приспособяват извънредно добре. Дори в случай че шансът се отвърне от тях, те ще могат да се приспособяват към новите условия и да продължат напред - да вземем за пример нагоре по кариерната стълбица, за по-големи достижения и несъмнено, повече приходи. Раците печелят с помощта на отдадеността си – в това число и на работата. Това им разрешава да напредват в кариерата си и да доближават нови висоти още веднъж и още веднъж.

И най-после, шансът в паричните въпроси също е компактно до Стрелеца. Те съумяват да осребрят всеки бизнес и занимание по-лесно от всички други зодии. Освен това, те съвсем постоянно се оказват отлични сътрудници, когато започват личен бизнес. Ако вие самите не сте от никоя от избровните зодии, постарайте се да сте най-малко непосредствен другар с представител на някоя от тях, написа actualno.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР