Астролози съветват да не подценявате думите им, а да си

...
Астролози съветват да не подценявате думите им, а да си
Коментари Харесай

Кошмар за три зодии през септември

Астролози поучават да не подценявате думите им, а да си имате едно мислено през идващия месец. Трябва да се опитате да методите метафизичен към нещата и да не изпадате в меланхолия. Оставете ги да тръгнат по пътя си.

Близнаци

Астролозите поучават да сте доста деликатни във всяко свое деяние. Вие сами може да провокирате някой да ви съобщи, а по-късно няма да сте в положение да простите.

Тази неприятна прогноза обаче може да бъде избегната, в случай че методите умно в обстановката и те подготвени да разговор.

Не би трябвало да се поддавате на страстите си.

Важно е да спрете да манипулирате околните си и да спрете да ги обиждате. Също толкоз значимо е обаче и вие да не се поддавате на сходни неща.

Козирог

Вие нормално имате мъж кумир,на който сте подражавали. За вас той е модел на благовъзпитание, триумф, интелектуално, физическо и духовно развиване. Този съответен човек обаче през месец септември ще ви донесе доста огромно отчаяние. Ще направи нещо грозно и злобно.

Важно е да осъзнаете, че не може да идеализирате някого придавайки му мислени качества. Това е един елементарен човек и също както всеки, по този начин и той има своите дефекти.

Проблемът при вас ще е най-много поради провалените упования.

Стрелец

Най-близкият ви и безценен човек ще се трансформира в нещо извънредно друго от това, за което се е представял до момента. Разочарованието ви ще бъде голямо и нищо чудно да не съумеете да контролирате страстите си.

Това обаче ще повлияе и на връзката ви с другите хора в обкръжението ви и връзките ви с тях. Според астролозите прекомерно дълго сте крили главата си в пясъка.

Необходимо е да се оглеждате по-често и трезво да оценявате хората към вас, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР