Астролози и учени смятат, че най-умните и успешни деца се

...
Астролози и учени смятат, че най-умните и успешни деца се
Коментари Харесай

Стана ясно кога се раждат най-умните деца

Астролози и учени считат, че най-умните и сполучливи деца се раждат в един от месеците в годината. Техните калкулации са въз основата на доста изследвания. Дали това е съвпадане, или пък такава е подредбата на звездите, преценете сами.

Данните за качествата на децата се основават на резултатите от преодоляването на просветителната стратегия от страна на учениците. Експертите, които са се занимават с изследването, са от Торонто, Флорида и Илинойс.

Те са тествали над 1 милион души. Възрастта на децата, взели присъединяване в опита, е от 6 до 15 години, а качествата им се учат, без значение от възрастта. 

Резултатите изрично демонстрират, че най-интелигентните деца са родени през септември, написа jenata.blitz.bg. Средната оценка на родените точно през този месец е била доста по-висока от междинната оценка на родените през всички останали месеци.

Важно е да се означи, че разликата сред тях и останалите в пъти по-голяма, така че няма никакво място за подозрение, считат специалистите. 

Учените, обаче, не настояват, че повода най-умните деца да се раждат през септември е точно разположението на звездите и зодиакалният им знак. Според тях всичко идва от възрастта. Децата, родени през септември, от време на време са с цяла година по-гoлеми от връстниците си.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР