Астроложката Юлия Лифанова разказва защо Телците ще се сблъскат с

...
Астроложката Юлия Лифанова разказва защо Телците ще се сблъскат с
Коментари Харесай

Пълният хороскоп за Телец за ноември: Повишено самочувствие и трансформация на семейния бюджет

Астроложката Юлия Лифанова споделя за какво Телците ще се сблъскат с необратимостта на измененията в персоналния си живот и ще погледнат по друг метод на приходите си.

Почти през целия месец шефът на знака Телец - Венера - ще бъде във Везни и той в хороскопа на вашия зодия дава отговор за работата, здравето и домакинските каузи. Вероятно доста от вниманието и силата ви ще бъдат ориентирани към въпроси, свързани с дълга ви, а също по този начин ще би трябвало да се сблъскате с някаква кармична обстановка от предишното си. Например, може да се появи човек, с който сте работили преди. Или обстановка, изменяща здравето ви, ще ви принуди да преразгледате дневния си режим и рутина.

На битово равнище можете да решите значими проблеми по ремонта и обзавеждането на дома си – ще съумеете да извършите това, за което сте мечтали преди доста години. Например, малко пренареждане в спалнята или банята, или може би добър матрак за леглото ви и нов овлажнител за въздух. Освен това, в случай че планирате интервенция отдавна, тогава до края на месеца можете да я извършите и ще бъдете удовлетворени от резултата.

Новолунието в Скорпион на 13 ноември настава в бранша ви на връзките – може да имате сътрудник, както в персоналните връзки, по този начин и в бизнеса. Може да съумеете да подпишете нов юридически контракт на работното място, което в последна сметка може да ви донесе нарастване на приходите.

Възможно е да стартира нов стадий в връзките с непрекъснатия си сътрудник, а той ще инициира тези промени. Но можем умерено да кажем, че подсъзнателно сте усещали събитията във връзката си отдавна, като възходящо цунами, което не е могло да не стартира. Затова може да зародят бурни изяснения на обич и ангажираност един към различен. Освен това е допустимо сътрудникът може да ви предложи брак, само че действителни стъпки към поощряване на връзките ви евентуално ще има едвам през идната година.

Пълнолунието в зодия Близнаци се случва във финансовия ви бранш, което несъмнено ще ви накара да се замислите и за личното си самочувствие. Факт е, че шефът на Пълнолунието, Меркурий, ще бъде в бранша на рецесията и трансформацията, както и общите финанси с колегата ви - ще би трябвало да инвестирате някаква сума в бюджета на брачна половинка си или да прекратите финансовите си връзки. Например, ще подадете молба за прехрана или ще спрете да инвестирате парите си в общи разноски.

Може също по този начин да решите да инвестирате пари в огромна фамилна покупка, това може да се отнася и за пътешестване или ваше персонално образование.

На по-дълбоко равнище Пълнолунието в Близнаци ще ви покаже личната ви самокритика през очите на колегата ви. Ситуацията може да е спешна, само че ще ви покаже какво в действителност усеща той към вас. Възможно е да извършите преоценка на интимните си връзки, като че ли посредством интимността ще намерите отговори на въпросита си и ще откриете персоналните си комплекси.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР