Астроложката Юлия Лифанова разказва защо Девите ще овладеят нов и

...
Астроложката Юлия Лифанова разказва защо Девите ще овладеят нов и
Коментари Харесай

Пълният хороскоп за Дева за ноември: Ново обучение и притеснения за имоти

Астроложката Юлия Лифанова споделя за какво Девите ще овладеят нов и евентуално „ тайнствен “ бизнес, ще премислят задачата си в живота и ще реализиран промени в жилищните въпроси.

През първата част на месеца до 11 ноември вашият шеф Меркурий ще бъде в бранша ви на документи, пътувания и умения. Това значи, че ще имате доста терзания с документи и множеството от тях най-вероятно са свързани с огромни капитали, заплащания, завещание, прехрана и парите на колегата ви.

Освен това до Новолунието на 13 ноември можете да се стремите да придобиете ново умеене, което ще усъвършенствате съвсем 2 години. Още на 18-19 ноември Марс ще се свърже със Слънцето в бранша ви на знанието, което ще ви накара да посетите майсторски клас или да закупите някакъв курс онлайн. Обучението може да бъде обвързвано с езотерика, логика на психиката, внушаемост, финанси или тематика за сексуалността. В прочут смисъл това прекарване може да стане мистично за вас, защото възелът на бъдещето в Овен е в бранша ви на промяна и паранормални качества - очаквайте извънредно прекарване!

Освен това по време на Новолунието на 13 ноември ще получите значима вест за родственик: сестра ви (чичо, вуйна или кръстница) може да ви се обади или да ви написа, с цел да ви каже нещо много тежко и значимо.

На 12 ноември Меркурий ще премине в знака Стрелец, което ще ви накара да се концентрирайте върху значими и съдбоносни събития в дома ви. Именно на 26 ноември ще има сериозна обстановка, която ще засегне недвижимите ви парцели и фамилията ви като цяло – Меркурий ще получи тригон от възела на бъдещето в Овен, което ще ви донесе прогрес в жилищните въпроси. Например, можете да съставите документи за ипотека, заем или заместничество на апартамент.

Пълнолунието на 27 ноември в Близнаци ще се организира в статусния ви бранш, което може да приключи някаква обстановка, да донесе резултати и да реализира цел. Например, ще бъдете нараснали или ще получите някакъв цивилен статус (сватба, бракоразвод, поданство в друга държава). Меркурий по време на пълнолунието ще бъде в жилищния ви бранш, а Венера ще бъде в съвпад с възела на предишното - част от избрана сума ще загубите, само че в това време може да имате кармична любовна обстановка в живота ви. Или ще срещнете жена, която ще стане ваш преподавател.

Във всеки случай Пълнолунието на 27 ноември ще бъде значим ден, който като че ли ще раздели живота ви на „ преди “ и „ след “. Още на 28-29 ноември ще се разсъните като че ли в нов свят за себе си, защото понятието „ разклона на пътя “ ще изчезне от живота ви.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР