Астроложката на принцеса Даяна - Деби Франк, направи прогноза за

...
Астроложката на принцеса Даяна - Деби Франк, направи прогноза за
Коментари Харесай

Личният астролог на принцеса Даяна: 2023-та ще бъде още по-успешна за борбената Меган

Астроложката на принцеса Даяна - Деби Франк, направи прогноза за 2023 година за кралското семейство пред английското издание HELLO.

Според нея принцеса Кейт ще бъде вярна опора за брачна половинка си, като няма да изневери на ролята, която е заемала до момента.

Тази година ще забележим, че тя се издига по нови способи, харесвайки се на обществеността, която я усеща по-близка, и се ангажира с проблеми, които демонстрират, че е наясно с това, което се случва в света и в живота на хората, написа Edna.bg.

От лятото нататък ще се появят повече благоприятни условия принцесата на Уелс да показва мощните си страни, твърди Деби.

Що се отнася до Меган, астроложката счита, че херцогинята на Съсекс ще влезе в „ нова лига “ на авторитетни персони преди борбеният ѝ дух да се прояви по време на коронацията.

2023 година дава обещание да бъде по-удовлетворяваща за брачната половинка на Хари, която е „ нетърпелива да продължи напред “.

Коронацията на Чарлз Трети се чака да бъде повратен миг за кралското семейство и въпреки наличието на семейство Съсекс към момента да не е несъмнено, Деби е уверена, че „ борбеният дух “ на Меган ще се прояви. Предстои ѝ нов конфликт с кралското семейство.

Според Деби Меган е подготвена да разшири своето имущество и най-вероятно ще закупи още един влиятелен дом.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР