Астрологията ни разкрива едни от най-присъщите черти за всяка зодията,

...
Астрологията ни разкрива едни от най-присъщите черти за всяка зодията,
Коментари Харесай

Кой би повярвал, че това са най-грубите зодии

Астрологията ни разкрива едни от най-присъщите черти за всяка зодията, като несъмнено, не се показват единствено най-блестящите, а и малко по-негативните. Всички можем да се съгласим, че по-добре човек да е прям и истината да ви прозвучи жестоко, в сравнение с да лицемерничи пред вас и да ви осъжда зад тила ви. Но има някои зодии, които по природа имат по-груб изказ и съзнателно се показват по този метод. Нека забележим кои са те:

Овен

Овните са много импулсивни и се борят за превъзходство, което ускорява „ спортната “ им завист. Понякога напълно съзнателно и целеустремено нагрубяват някого. В конфликтни обстановки или когато усеща, че губи престижа си – Овенът незабавно ще употребява острия си език, с цел да покаже на какво е кадърен.

Телец

Телците въобще не наподобяват груби, през множеството време те са енергични, витални и позтивни хора. Но намесите ли ги в конспирация и говорите ли несгоди по техен адрес – ще се запознаете и с неприятната им страна. Ако спорите прекомерно доста с тях, те още веднъж няма да се поколебаят и ще ви покажат какъв брой груби могат да бъдат в действителност.

Козирог

Козирозите обичат същинските, интелигентните и самоуважаващите се хора. Те избират да се заобиколят с 1-2 такива персони, в сравнение с да стоят в огромни тълпи от хора без мнение. Когато някой подправен и двуличен човек се приближи до тях, те или го пренебрегват изцяло, или се стараят посредством жестоко държание да му покажат, че не е мечтан. Имат се за най-интелигентни и постоянно демонстрират благосклонност към близките.

Водолей

Водолеите се имат за най-хубави, най-интелигентни и всичко най. Те не одобряват рецензия, дават отговор с иронично „ благодаря “ и бързат да сменят тематиката. Често се държат жестоко с другите и подценяват опциите им. Не се интересуват от хорското мнение, само че бъде ли въведен в спор, Водолеят не ще отстъпи и ще покаже всичките си рога, дружно с острия си език, до момента в който не се съгласите, че е прав.

Стрелец

Стрелците не понасят непознатата интервенция и препоръки по отношение на това по какъв начин да живеят. Обикновено реагират много жестоко в такива диалози и изпадат в много нервни прояви. Не ги провокирайте, тъй като не са изключително търпеливи.

Скорпион

Скорпионите са същински и откровени хора, само че от време на време оправдават злобата си с това, че са почтени и не могат да скрият истината. Често отсрещната страна бива нагрубявана и обиждана, а Скорпионът няма и да се постарае да ви се извини. Те не се усещат отговорни за споделената „ истина “ и считат, че това си е ваш проблем.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР