Астрологията не е само зодии и асценденти. Отвъд тях има

...
Астрологията не е само зодии и асценденти. Отвъд тях има
Коментари Харесай

Зодиакалните домове в наталната карта и какво означава тя?

Астрологията не е единствено зодии и асценденти. Отвъд тях има и други значими детайли като домовете на зодиите в планетите. В тази публикация ще разгледаме точно тях и по какъв начин са ситуирани на наталната карта: 
Първи дом: Аз
Зодия: Овен
Планетен държател: Марс
Първи дом се отнася до вашия облик на себе си и по какъв начин се представяте на другите. Помислете за елементарна къща - всяка би трябвало да стартира с пиедестал. По същия метод първият дом в астрологията е основата на това кой сте като човек и по какъв начин другите ви виждат, в това число външния ви тип и общото ви отношение. Тази дом се ръководи от зодия Овен, до момента в който Марс, който значително въздейства на вашите обществени взаимоотношения, е естественият планетарен държател на първата къща.
Втори дом: Стойност
Зодия: Телец
Планетен държател: Венера
Вторият дом се храни от първата къща. Където този дом се концентрира върху самооценката, тя има повече общо с нашите полезности (включително парите), в сравнение с с нашите изяви и първи усещания. Този дом естествено се ръководи от Телец, знак, който е доста угрижен за качествените материални притежания. Венера, планетата на любовта и хубостта, е нейният натурален планетарен държател. Най-голямото нещо, върху което се концентрира тук, е по какъв начин гледате на себе си персонално. Вторият дом в астрологията също обгръща парите и метода, по който подхождате към финансите си.
Третият дом: Комуникация
Зодия: Близнаци
Планетен държател: Меркурий
Третият дом е откъдето идва вашата податливост към другарство. Този дом естествено се ръководи от Близнаци, а нейният натурален планетарен държател е Меркурий. Това значи, че този дом ръководи взаимоотношението ви с други, като членове на фамилията, другари, съседи и други В взаимозависимост от това коя планета попада в тази къща въз основа на вашата рождена карта, ще се научите по какъв начин да говорите, пишете, формулирате мисли, медии, и отзивчиви умения и езикови умения.
Четвърти дом: Семейство и дом
Зодия: Рак
Планетен държател: Луна
Четвъртият дом е за вашите корени. Когато преглеждаме диаграмата на астрологичните къщи, четвъртият дом се намира в долната част на диаграмата, което я прави още една основаваща къща. Вместо да бъде основата на себе си като първата къща, четвъртата къща ръководи вашите фамилни връзки. Този дом се ръководи естествено от Рака и се ръководи от неговия натурален планетарен държател Луната. Фокусираме се върху корените си, когато сме в този дом. Размишлявате върху своите основи, фамилията, домашния си живот, родословието, домашния живот, възприятието за сигурност и така нататък
Петият дом: Удоволствие и романтика
Зодия: Лъв
Планетен държател: Слънце
Петият дом се концентрира върху творчеството, себеизразяването, удоволствието и романтиката. Неговият натурален държател на знака е Лъв, до момента в който неговият натурален планетарен държател е Слънцето. Управляван от Лъв, зодия, известна със своята обич към вниманието, този дом дефинира по какъв начин да изразявате себе си.
Шести дом: Здраве
Зодия: Дева
Планетен държател: Меркурий
Шести дом се концентрира върху вашата кариера и здраве. Този дом се ръководи от Дева и Меркурий като собствен натурален планетарен държател. Планетата, която заема този дом по време на вашето раждане, дефинира по какъв начин да се концентрирайте върху кариерата си, каква е вашата работна нравственос, работата ви и други ежедневни аспекти от живота ви. От друга страна, що се отнася до вашето здраве, този дом се занимава с вашите съчетания във връзка с фитнеса, диетата и други аспекти на вашето физическо здраве. Този дом е мястото, където работите върху себе си, с цел да станете по-добри.
Седми дом: Връзки
Зодия: Везни
Планетен държател: Венера
Седми дом ръководи вашите партньорства, без значение дали са сантиментални или свързани с бизнеса. В диаграмата на къщите за астрология този дом има специфичен ъгъл, потомъкът, който е противопоставен на първия дом, която има асцендент. Този дом се ръководи от дипломатическия зодия Везни и Венера. Планетата в този дом във вашата рождена карта дефинира по какъв начин ще се отнасяте към другите, до момента в който се движите през целия си живот.
Осми дом: Трансформации
Зодия: Скорпион
Планетен държател: Плутон
Осмият и може би най-загадъчен дом се концентрира върху сексуалността и самопреобразяването. Естественият държател на знака на този дом е Скорпион, а естественият планетарен държател е Плутон. Плутон е извънредно постепенно движеща се планета, тъй че въздействието му в живота ви е голямо и надълбоко. Като такава, този дом ръководи неща като гибел, половост, логика на психиката, смяна и личностно израстване. Този дом е мястото, където ще се преобразите по време на рецесия.
Девети дом: Философия
Зодия: Стрелец
Планетен държател: Юпитер
Девети дом е мястото, от което произлиза вашата персонална система от вярвания. Този дом естествено се ръководи от Стрелец, а нейният натурален планетарен държател е Юпитер. Управляван от Стрелец и Юпитер, планетата на висшата мъдрост, тази къща образува вашите персонални вярвания, вяра, философия и морал.
 Карта таро за седмицата 14-20 юни Карта таро за седмицата 14-20 юни
Научете какво вещаят картите таро за седмицата от 14 до 20 юни. Понеделник - Кралица на мечовете В понеделник може да се сблъскате с...
Десетият дом: Амбиция и цел
Зодия: Козирог
Планетен държател: Сатурн
Десети дом се концентрира върху вашата кариера. Този дом се концентрира повече върху вашата отговорност, известност и известност. Този дом има специфичен ъгъл. Но това е най-горната точка на дома, представяща височината на вашите достижения. Естественият държател на десетия дом е Козирог, а неговият натурален планетарен държател е Сатурн. Това е значим фактор за саморазвитие, тъй като ние се идентифицираме по нашия триумф.
Единадесети дом: Социална информираност
Зодия: Водолей
 Карта таро за 14 юни за всички зодии Карта таро за 14 юни за всички зодии
Според картите таро денят на 14 юни ще бъде кондензиран с страсти най-много за представителите на зодия Овен и Везни. Овен - Слънце На 14 ю...
Планетен държател: Уран
Единадесетият дом е обвързван с вашите желания и персонални фантазии. Естественият държател на единадесети дом е Водолей, а неговият натурален планетарен държател е Уран. Този дом ръководи всички ваши очаквания и фантазии, както и устрема ви да ги завършите, а също по този начин оформя вашето възприятие за цел, което значи, че планетата в този дом на вашата рождена карта ще ви даде визия за това, за което сте били сложени тук.
Дванадесети дом: Духовност и подсъзнание
Зодия: Риби
Планетен държател: Нептун
Дванадесети дом е мястото, където ще намерите своите вътрешни истини и секрети. Естественият държател на този дом е прочувствените Риби, а нейният натурален планетарен държател е Нептун, мистериозната планета на илюзиите и нереалната мисъл. Този дом ръководи това, което е във вас. Не безусловно, а духовно. Тук ще намерите вътрешните мощни и слаби страни, които би трябвало да извършите, в случай че желаете да се превърнете в по-добър човек като цяло и да стреляте за фантазиите си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР