Астрологията може лесно да обясни аргументите зад любовта на всички

...
Астрологията може лесно да обясни аргументите зад любовта на всички
Коментари Харесай

Всеки знак от зодиака има късметлийски ден от седмицата: Вижте своя

Астрологията може елементарно да изясни причините зад любовта на всички към петък. Този ден се ръководи от Венера, планетата на любовта, удоволствието и творчеството – кой би желал освен това? Всъщност всеки ден от седмицата се ръководи от една от седемте обичайни планети, тъй че в случай че се чудите какъв е вашият благополучен ден въз основа на зодията ви, може да разберете доста елементарно.

Планетите са изиграли голяма роля в подреждането на календара още в античната елинистическа ера. Тъй като съгласно някои вярвания в неделя се отбелязва началото на нова седмица, тя се ръководи от Слънцето. Понеделник се ръководи от Луната, вторник се ръководи от Марс и така нататък

Астролозите можели да видят седемте обичайни планети с просто око (телескопите към момента не били навлезли), тъй че потреблението на смисъла единствено на тези планети е било всичко, което е можело да се употребява като ориентир. Астролозите даже разкрили метод да проследят придвижването на Слънцето през знаците, като по този метод обезпечили 365-дневния календар – по същия метод, по който проследявали лунните етапи всеки месец.

По създание доста от системите, които се употребяват на Земята, се привеждат в сходство с планетарното придвижване. Тъй като всеки знак се ръководи от една от седемте обичайни планети, вие въплъщавате качествата на тази планета и деня, в който тя ръководи, може да бъде употребен във ваша изгода.

Ето кой е вашият благополучен и късметлийски ден от седмицата съгласно зодията ви:

Лъв: Вашият благополучен ден е неделя

Като безоблачен знак на зодиака, неделя е вашият ден, в който да заблестите. Това е идеалният ден за вас, с цел да дадете приоритет на креативната си сила или да поставите нови вълнуващи цели за идната седмица. Желанието ви за самопризнание за достиженията, които сте постигнали предходната седмица, евентуално ще пристигна на този ден. И защото това е горивото, което ви въодушевява, това самопризнание ви подхранва да продължите напред. Като водач на зодиака, ентусиазмът ви за идната седмица въздейства позитивно на другите да стъпят с оптимизъм в идващите дни, оставяйки напрежението от последната седмица зад тила си.

Рак: Вашият благополучен ден е понеделник

Управлявани от Луната, вие обичате да давате приоритет на изливането на страстите си, а понеделник е най-подходящото време за това. С края на уикенда може да сте склонни да се чувствате изцедени и е извънредно значимо да отделите време за ободряване за идната седмица. Понеделник е съвършен за превозване на времето вкъщи и подготвяне на храна за всеки ден. Като Рак сте склонни да се грижите за хората към вас, тъй че подготовката на храната при започване на седмицата е значима. Понеделник е най-хубавият ден, с цел да се настроите прочувствено, с цел да можете да преминете през седмицата с явен разсъдък и отворено сърце.

Овен и Скорпион: Вашият благополучен ден е вторник

Като зодиакални знаци, ръководени от Марс, вторник е идеалният ден за вас да стартирате нови планове и вълнуващи нови хрумвания. Като ден от началото на седмицата имате няколко дни за отмора и размисъл, преди да започнете нещо, което ще изисква доста сила. Да имате упоритост е от значително значение, само че по какъв начин и по кое време ще решите да се възползвате от тази сила е от огромно значение. Всичко, което започнете в този ден, ще има по-голям късмет да се случи, изключително в случай че сте Скорпион. Ако сте Овен, вълнението от започването на нещо ново може да е по-голямо от реализацията му, само че по този начин или другояче вие имате огнената сила на Марс на ваша страна.

Близнаци и Дева: Вашият благополучен ден е сряда

Като душевен заредени знаци на зодиака, сряда е денят, ръководен от Меркурий, планетата на концепциите и общуването. За вас този ден е най-благоприятен за насрочване на срещи, сформиране на описи или изпращане на имейли. Щастливият ви ден е в средата на седмицата, тъй че имате задоволително време да свършите другите си задания преди и след този ден. Като Близнаци постоянно сте изпълнени с хрумвания – този ден е съвършен да поспрете за миг и да нахвърляте концепциите си върху хартия. Ако сте Дева, сряда е идеална за инспекция на листата ви със задания и осъществяване на нужните корекции. Като два знака, които постоянно могат да се усещат разпръснати, сряда евентуално ще се почувства като най-продуктивния ден от седмицата за вас.

Стрелец и Риби: Вашият благополучен ден е четвъртък

Идеалистичен и оптимистичен, денят, в който сте склонни да процъфтявате най-вече, е четвъртък, защото той се ръководи от Юпитер, планетата, която съвършено въплъщава вашата обширна и духовна природа. Четвъртък е съвършен да се отдръпнете за малко обратно и да погледнете общата картина, с цел да сте сигурни, че вашите полезности към момента са в сходство с това, което сте почнали. Виждате живота като безпределно пътешестване и на този ден можете да извършите пауза и да оцените до каква степен сте стигнали. Този ден е съвършен за пътешестване или гмуркане в ново изследване, което провокира интереса ви. В този ден ще можете елементарно да се свържете с идеалите си за света към вас.

Телец и Везни: Вашият благополучен ден е петък

Никой не се вълнува за петък като вас, защото вашата ръководеща планета Венера ръководи този ден. Като знаци, които дават приоритет на комфорта, стабилността и общуването, ще откриете, че множеството обществени събития или креативен инициативи, които предизвиквате, в действителност процъфтяват в този ден, тъкмо в точния момент, с цел да се отдадете на време единствено за себе си през уикенда. Ако сте Телец, петък е отличен миг да работите върху нещо изобретателно и продуктивно, което да донесе непоклатимост и сигурност в живота ви. Ако сте Везни, петък е най-благоприятен за занимателни обществени събирания и можете да се уверите, че вашите другари, както и евентуалните ви любовни сътрудници са в положително въодушевление с наближаването на уикенда.

Козирог и Водолей: Вашият благополучен ден е събота

Структурата и дисциплината са тъкмо по вашата част и защото това са двата знака, ръководени от Сатурн, планетата на границите, събота е денят, в който в действителност можете да свършите нещата. Желанието ви за образуване на работлив работен развой или излети с огромна компания в действителност ще процъфтява в този ден и ще ви разреши да поставите финалните линии върху задачите си преди началото на идната седмица. Като главен и закрепен знак, желанието да завършите седмицата мощно е доста значимо за вас и основното е да се уверите, че не сте пренебрегнали каквато и да било работа или бизнес благоприятни условия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР