Астрологията може да предвижда и да предсказва важни събития в

...
Астрологията може да предвижда и да предсказва важни събития в
Коментари Харесай

Остава ли смъртта астрологически следи?

Астрологията може да планува и да предсказва значими събития в живота на индивида. Може ли да се направи изводът, че тя може и да предсказа такова единично и неизбежно събитие в живота на хората капо гибелта? Отговорът е „ Не ”. Астрологията не владее такава достоверна техника, написа po-krasivi.net.
Но въпреки това, с нейна помощ могат да се предсказват най-важните житейски събития, в това число и интервалите, когато здравето е подложено на рискове. Данните обаче непрекъснато се трансформират.
Хората се отнасят друго към смъртта
Например жертвата на дълга и изнурителна болест може да се радва на гибелта и да я възприема като завършек на безкрайната болежка. Човек с дълбоки духовни и религиозни вярвания може да не се опасява от последния си час. Това е по този начин, тъй като той гледа на него като на преход, а не като на край. Често в рождената карта на индивида може да се видят данни за загубата на непосредствен. Но те могат да се появяват доста по-често, в сравнение с гибелта, обвързвана с тях. И в действителност, какво ще реализираме, в случай че астролозите могат с акуратност да дефинират датата на нашата гибел?

Според експертите в тази област информацията за вероятността от гибел се състои от голям брой индикатори в рождената карта. Те могат да се преглеждат като точки, посочващи рискови за живота интервали. Както демонстрират историческите обстоятелства, античните астролози имат вяра в тази доктрина. Гърците, които изключително прагматично подхождат към въпроса за гибелта, посвещават цяла глава or Tetrabiblos на изчислението „ Дължината на живота”.
Но актуалните астролози не са съгласни с формулировката, че гибелта не оставя следи в картата на раждане, защото съставлява агравматичен преход -крачка през прага – и по тази причина е най-добре да се открива в наталнага карта като интервал на тъга и мъка
Ако се въздържим от предсказването на гибелта заради това, че не можем да определим точната дата и време, то би трябвало да сме деликатни в изявленията, засягащи рождената карта на умрял човек.

Ако не имаме вяра, че гибелта е астрологически прецизен феномен, не можем да твърдим, че тя може да бъде предсказана посредством ретроспективен разбор. Първостепенният въпрос е: оставя ли гибелта астрологически следи? Именно това би трябвало да изяснят астролозите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР