Астрологията и картите Таро са полезни инструменти, които могат да

...
Астрологията и картите Таро са полезни инструменти, които могат да
Коментари Харесай

Коя Таро карта си според зодията и какво е посланието ѝ към теб

Астрологията и картите Таро са потребни принадлежности, които могат да ни оказват помощ в живота. От ни споделят, че за всяка зодия дава отговор и съответна карта Таро. Ето и какво обръщение носят картите за всеки зодиакален знак:

Овен

Картата Таро на Овена е Императорът . Тази карта въплъщава авторитетната, мощна и лоялна персона. Подобно на Императора, Овенът е самоуверен, бърз в дейностите и постоянно разполагаем на околните си. Тази карта изисква от Овена да се концентрира върху повишение на самодисциплината, с цел да резервира контрола над света, която е построил и ръководи.

Телец

Висшата жрица е картата, обвързвана с Телец. Подобно на Телеца, Висшата жрица е постоянна - крепко стъпила на земята и внимателна и не работи бързо и импулсивно. Тя обмисля всичко, което дава опция да се движи напред към задачите и достиженията. Тази карта ви припомня, че би трябвало да изследвате, както същността на света, по този начин и личната.

Близнаци

Близнаците са свързани с картата Влюбените , като се има поради, че Близнаците са двойнствени - което е нещо хубаво и не значи персона от вида на доктор Джекил и мистър Хайд, а добре развита персона. Влюбените съставляват тъкмо това - двойка с хармонични връзки. Тази карта ви приканва да се концентрирайте върху обединяването на всички аспекти на вашата персона и да се влюбите във всеки аспект от себе си.

Рак

Колесницата е картата Таро, която носи Рака към задачата му. Макар че Раците нормално се свързват с грижовното възприятие на любов към фамилията и приятелите, те също по този начин имат потребност от избран тип самостоятелност. Колесницата ви припомня да отделяте време за себе си и да се грижите за себе си преди другите.

Лъв

Лъвът е показан от Силата , която в колодата на Тот е наречена Похот. Независимо от колодата, която употребявате, силата зад тази карта е храброст да извършите това, което е належащо за реализиране на вашите цели или стремежи. Тази карта ви предизвиква да обедините мотивацията със самодисциплината.

Дева

Отшелникът е картата, която най-точно разказва самостоятелната Дева. Тази карта показва потребността на Девите от пространство и време, с цел да размишляват върху вътрешните си мисли и усеща, само че също по този начин ви припомня да се отворите и да споделите себе си с другите. Въпреки че Отшелникът се любува на уединението, той не би трябвало да се отдава на него или да заобикаля човешките връзки.

Везни

Уравновесените Везни се свързват с картата Справедливост . Везните имат почтеност и предпочитание за правдивост и меродавност.  Тази карта ви приканва да разпознаете истината такава, каквато е, и да избегнете безкрайния цикъл на разискване или прекалено поглъщане в размишления.

Скорпион

Дълбокият и мистериозен Скорпион е показан от картата Смърт. Тази карта може да наподобява страшна, само че в действителност се свързва с смяната и края на една обстановка или връзка. Подобно на Скорпиона, който постоянно се минава през трансформации, тази карта ви припомня да свалите старите пластове кожа, които към този момент не са здрави и не ви служат.

Стрелец

Умереността е картата, която се свързва с жизнерадостния Стрелец. Макар че Стрелците са безконечни оптимисти, те могат да се обезкуражат прочувствено и душевен от житейските трудности и провокации. Картата Умереност ви предизвиква да останете уравновесени и фокусирани върху задачите си, като държите стрелата си крепко ориентирана към мечтаното, макар непредвидените условия.

Козирог

Отговорните Козирози се свързват с картата на Дявола - карта, чието значение постоянно се изопачава. Дяволът въплъщава нашата сянка - страната, която доста Козирози са склонни да подценяват или потискат. Тази карта ви приканва да приемете своите пороци и негативни черти, (всички имаме такива) вместо да се пробвате да ги игнорирате изцяло.

Водолей

Водолеите блестят блестящо като своя аналог от Таро - Звездата . Звездата, сходно на Водолея, е притежател на вода, която ви предизвиква да уловите течението. Водолеите са интелектуални и обществени, като от време на време не помнят да се успокоят и в действителност да одобряват възприятията си. Звездата изисква от вас да приемете възприятията, като им позволите да преминат през и да излязат нескрито.

Риби

Причудливите Риби са показани от Луната - карта, която осветява скритата ни същина. Тази карта се свързва с нашите фантазии, душeвност и въображение. Toва са детайли, които са мощно изразени в знака на Риби. Луната ви предизвиква да задълбочите връзката си с лунните цикли, което ще ви помогне да разберете по-добре променливите си душевен положения, които евентуално се движат дружно със самата Луна.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР