Астрологът Юлия Лифанова разказа защо остават броени дни до най-важното

...
Астрологът Юлия Лифанова разказа защо остават броени дни до най-важното
Коментари Харесай

„Големият кръст ще се появи на небето“: наближава най-важният ден в годината! Няма как да се скриете от Съдбата:

Астрологът Юлия Лифанова описа за какво остават броени дни до най-важното астрологично събитие на лятото – кармичните възли, Плутон и Слънцето образуват Големия кръст. Какво е това и защо ни готви Вселената?

През юли 2023 година ще се случат няколко значими астрологични събития, които са редки и кармични (съдбовни) заради присъединяване на най-важните точки и планети.

Първо, на 13 юли, възлите Раху и Кету се реалокират от оста Телец-Скорпион към Овен-Везни за година и половина, което включва стратегия за създаване на брачни връзки, съюзи сред дами и мъже и всевъзможен тип партньорство. Това значи, че Вселената води всеки от нас до най-важните събития в живота, без значение дали става дума за женитба, бракоразвод, брак, подписване на бизнес партньорство или начало на правосъден развой. Някои от горните ще се случат на безусловно всеки!

Но главното събитие ще бъде в интервала 17-18-19 юли – точно в тези дни в небето се събира най-тежката настройка на планетите, която се назовава Големият кръст. Планетата Плутон, Слънцето + Луната и възлите на кармата Раху и Кету стават четири точки в небето. Интересното е, че Плутон в тази ситуация „ дирижира “ обстановката, тъй като е шеф на Раху в Овен. Важно е, че Новолунието в Рак ще настъпи на 17 юли, т.е. и двете светила ще стоят на един и същи градус в небето – няма по какъв начин да се скриете от събитията!

 лунен цикъл

фотография
Shutterstock/Fotodom.ru

Големият кръст е огромна енергия, сравнима с атомна електроцентрала, когато в космоса се освобождава голям капацитет на напрежение и в това време опция да се промени нещо трагично. Тъй като Плутон и Слънцето са отпред на кръста, обстановката ще бъде обвързвана с масата на хората. В най-лошия случай може да се случи някаква злополука, а в най-хубавия случай ще се случи прочут квантов скок в доста хора, бърза промяна и предпочитание изцяло да трансформират ориста си.

Плутон е виновен за гибелта на всичко, което няма капацитет, а Слънцето значи нашето благополучие, наслада и наслаждение да бъдем себе си. Напрегнатият аспект сред тях подсказва, че ще би трябвало радикално да измененията живота си и от 17 до 19 юли доста хора ще създадат нещо съдбовно. Независимо дали е във връзка, в кариера, в местоживеене – това ще бъде пробуждането на стотици хора за живот по техните лични правила!

Кои зодии ще бъдат най-повлияни от Големия кръст?

Разбира се, най-вече ще се промени ориста на представителите на знаците, в които ще застанат Слънцето, Плутон и Възлите. А това са Козирози, Раци, Везни и Овен. Това астрологично събитие мощно ще „ закачи ” и тези, чиито знаци се ръководят от Плутон и Слънцето, а това са Скорпионите и Лъвовете.

Също по този начин хората, родени на следните дати, ще усетят съществени промени:

20 и 21 януари 20 и 21 април 23 и 24 юли 23 и 24 октомври
Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР