Астрологът Влад Рос в интервю за УНИАН каза какво ни

...
Астрологът Влад Рос в интервю за УНИАН каза какво ни
Коментари Харесай

Астрологът Влад Рос: Искам да предупредя ТАЗИ зодия през МАЙ – Черната Луна ще им обърка жестоко сметките!

Астрологът Влад Рос в изявление за УНИАН сподели какво ни чака през май 2023 година, какви повратни моменти ще се случат този месец, за кого ще бъде доста сполучлив и за кого не, а също по този начин астрологът издаде кой може да откри обич за цялостен живот.

Влад, какъв ще бъде май? Какво ни чака през този интервал?

На 5 май ще има лунно затъмнение, а Меркурий ще продължи да се движи назадничав доникъде на месеца. Затова е най-добре да не купувате и не продавате нищо, в това число имущество. Тежкият интервал ще продължи за Телците и Скорпионите. Те чакат ударите на ориста, неприятностите, кармичната работа.

И, несъмнено, през май ще има повратна точка, обвързвана с колапса на финансовия пазар, в това число в целия свят. Ще има и тежък аспект сред Плутон и Юпитер. Това допуска, че може да има непредвидени трусове, световни породени от индивида бедствия. Трябва да държим под око атомната електроцентрала в Запорожие.

Казахте, че Меркурий ще „ върви наопаки “ през май. Знаем, че това е планетата на парите. Кой ще е финансово сполучлив и кой не?

Раците ще имат добра финансова обстановка и усъвършенствани благоприятни условия. „ Черната “ серия за тях приключва в Риби заради изкачването на Сатурн в техния знак. Ще имат шанс, спечелвайки от лотарията, ще имат и шанс в любовта.

За Стрелците този интервал ще бъде удобен във връзка с партньорства и вложения. Едва в този момент би трябвало да вземат значими решения през втората декада на месеца. Като цяло ще съумеят във всичко и могат да намерят и любовта за цялостен живот.

Везните могат да имат доста положителни срещи, прогрес в кариерата. Може да срещнат настойник. Те ще реализиран нови регалии. Като цяло звездите са благосклонни към тях. За Близнаците май ще е на шанс. Това е удобен интервал за тяхното развиване. В комерсиалните каузи те могат да реализират необикновен триумф.

Но Водолеите ще имат сложен интервал. Сатурн се забърква в дома на парите им. Те ще би трябвало да преодолеят трудностите, да се оправят с компликациите. При Лъвовете също може да има срив, изключително в кариерата.

Кои зодии ще имат шанс на любовния фронт през май?

Зодия Козирог е в доста добра обстановка. Те могат да срещнат благонадежден сътрудник, с който ще прекарат целия си живот. Рибите също могат да имат нови любовни връзки. Освен това през този интервал Рибите могат да заченат деца, които в преклонна възраст ще станат надеждна опора за тях.

Искам обаче да предупредя Лъвовете. Черната Луна ще премине през техния зодиакален знак, тъй че през май може да се сблъскат с изменничество, лицемерие, илюзии, измами. Тази обстановка може да се резервира през идващите няколко месеца, само че епицентърът на тези събития ще бъде през май.

 Земя орбита

Планетите непрекъснато трансформират своите позиции и придвижване, което се отразява на живота на всеки знак. Можете ли да посочите тези, които ги чакат съществени промени?

Всичко може да се промени трагично за Телец, Скорпион, Водолей и Лъв. Не е нужно да чакат непоклатимост. Например, за Водолей и Лъв всичко ще се промени към по-лошо, Скорпионите въпреки всичко някак си ще „ изплуват “, само че Телецът може да получи удар под кръста.

Кой би трябвало да обърне внимание на здравето?

Овните би трябвало да внимават, защото хроничните болести могат да се обострят. Под прицел е и Девата. Може да има настинки, стомашно-чревни проблеми. Да се ​​откажат от планови интервенции, в случай че не са доста незабавни. Освен това не бих им предложил да минават на диета през май.

Кои дати ще бъдат най-благоприятни за пътуване и в кои дни е по-добре да не излизаме от у дома?

Пътуванията до морето на 24 май ще бъдат занимателни, пътуванията в планината – на 9-10 май, по-добре е да отидете на село или отвън града на 1 и 27-29 май. Но в интервала от 24 до 26 май можете да организирате пътувания за развлечение. Успешни ще бъдат командировките на 1, 9, 10, 27, 28 май.

Въпреки това, на 5, 6, 11, 13-23, 25 май е по-добре да не ходите на никое място. Втората декада на месеца ще бъде доста сложна. Може да има повреди и бедствия. Специално в това отношение Лъвовете, Водолеите, Раците и Телците няма да имат шанс.

Освен това през май ще има предпоставки за края на войната в Украйна. Пълното преустановяване на военните дейности обаче ще бъде след гибелта на диктатора Владимир Путин. Още през лятото може да не е жив. Има опция той да бъде погубен. Тогава в Кремъл ще се извърши дворцов прелом. След това войната в Украйна ще завърши.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР