Астрологът Влад Рос направи прогнозата си за войната през идните

...
Астрологът Влад Рос направи прогнозата си за войната през идните
Коментари Харесай

Астролог предрече тотален обрат на войната в Украйна

Астрологът Влад Рос направи прогнозата си за войната през идните месеци. По думите му октомври и ноември ще са едни от най-успешните за въоръжените сили на страната. Именно през този интервал ще пристигна краят на руснаците.

„ Мисля, че след офанзивата на „ Хамас “ против Израел “ Германия ще реши да трансферира ракети Taurus в Украйна. Така силите ни ще могат да унищожат Кримския мост, което ще е началото на края на руснаците “, безапелационен е той.

Освен това съгласно него в края на октомври или началото на ноември, ще сме очевидци на непредвиден напредък на украинците на южния фронт.

По думите му въоръжените сили на Украйна ще създадат по този начин, че руснаците просто да нямат опция да отхвърлен офанзивите им в края на есента.

„ Говоря освен за освобождението на Запорожие и Херсконска област, само че и за това, че украинците може да поемат контрола и на други територии, краткотрайно следени от Русия “, сподели той.

Според Влад Рос през ноември Украйна може да обкръжи Курдюмовка и Горловка и да има прогрес в Донецк. Освен това астрологът предвижда огромен късмет да бъдат освободени напълно Запорожка и Херсонска области.

Превод и редакция БЛИЦ
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР