Астрологът Стина Гарбис разкрива най-добрите дати за сключване на брак

...
Астрологът Стина Гарбис разкрива най-добрите дати за сключване на брак
Коментари Харесай

Ще се жените през 2024 година, но нямате още дата – прочетете това

Астрологът Стина Гарбис разкрива най-хубавите дати за подписване на брак през 2024 година Според нея има пет благословени дни тази година, които са подобаващи за женитба. Независимо какъв брой време отделяте за планирането на сватбата си, постоянно могат да зародят непредвидени обстановки – неприятно време, проблем с кетъринг и така нататък Затова избирането на сватбения ви ден според от астрологичния календар е добра концепция.

Според Гарбис най-хубавите дни за подписване на брак през новата година съответстват с пресичането на Венера, планетата на любовта, романтиката и хубостта, с Плутон – планетата на любовта, секса и брака. Юпитер също играе роля в част от тези дни.

17-и февруари е една от най-благоприятните дати за подписване на брак, защото Венера във Водолей е в съвпад с Плутон във Венера. Това галактическо събитие освен включва планетата на любовта и планетата на брака, само че също по този начин ще има цели 5 знака във Водолей, зодията на любовта и другарството, което прави този ден идеалното време за брак.

През пролетта има две огромни благоприятни условия за брак. Първата дата е 24-ти март, защото четири планети ще бъдат в сантименталния и прочувствен знак риби. Втората е – 29-и април. Тогава Венера се причислява към три други планети в знака на Телец. " Това е доста любящо време с хубава комбинация от физическа химия, хубави цветя, изискани рокли, както и фамилно време “, споделя астрологът.

Ако сте настроени за лятна женитба, вашата дата е 29-и август, защото Венера във Везни ще бъде в тригон с Плутон във Водолей. С Везните представляващи закона и договорите, и нежния Водолей на брачната планета Плутон, двамата влюбени може да избягат от околните си и да се оженят в усамотение.

Венера още веднъж ще бъде във Водолей на 7-и декември, което прави датата последната най-хубава за подписване на брак за тази година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР