Астрологът разказа подробно на кои периоди трябва да се обърне

...
Астрологът разказа подробно на кои периоди трябва да се обърне
Коментари Харесай

Тамара Глоба назова ЕДИНСТВЕНИЯ знак от зодиака, който чака признание и слава през 2023

Астрологът описа в детайли на кои интервали би трябвало да се обърне по-внимателно внимание, с цел да не се пропуснат обещаващи благоприятни условия.

Известният астролог Тамара Глоба разкри представителите на коя зодия ще съберат всички богатства на 2023 година Податливите и работливи Лъвове ще бъдат главните късметлии, които още през 2022 година започнаха интензивно да работят върху проектите си за бъдещето - съумяха да реализират доста през първата половина на тази година.

Според Глоба величествен триумф чака Лъвовете надалеч от вкъщи:

" Ще има значими пътувания, работа с хора от други страни и райони, само че са нужни спестявания. Възможно пренасяне, промяна на местоживеене. Най-успешният интервал е края на февруари, март и първата половина на април ", споделя Тамара.

От втората половина на 2023 година, с помощта на триумфите през зимата и пролетта, ще се появят нови персонални и бизнес проекти. Почти през цялата година, като се изключи средата на октомври, ще прекарате най-хубавото време на път.

До средата на есента в живота на Лвов ще пристигна времето за персонални промени:

" Възможни са занимания и доста изкушаващи оферти, нараснало внимание към вашата персона, персонален триумф в творчеството, спорта, рисковите и интелектуалната активност, както и огромно самопризнание. "  

Въпреки това, дружно с поддръжката на другите, можете по едно и също време да очаквате наказание. Може би това ще бъде в семейството. От зимата до късна есен е належащо да се поставят специфични грижи за децата и околните. От средата на годината старите връзки ще станат значима опора в живота, ще ви оказват помощ и околните.

От лятото на 2023 година и през идващите две години представителите на зодия Лъв ще би трябвало да отърсят праха от добитите преди този момент познания – те несъмнено ще им бъдат потребни.

В работата също през ноември ще ви чакат съществени промени. Ноември и декември нормално са белязани в хороскопа на огнения знак с интелектуални, креативен, спортни и бизнес триумфи.

По-рано Тамара Глоба описа коя зодия ще има необикновен шанс през втората половина на 2023 година, а щастливците бяха представителите на зодия Телец. Според астролога тези представители ще се усещат като същински спечелили. Те ще могат да трансфорат в действителност всичките си проекти. И всичко това, тъй като Телецът е съпроводен от Юпитер - както знаете, тази планета е виновна за благополучието и просперитета.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР