Астрологът Павел Глоба е сигурен, че датата на раждане на

...
Астрологът Павел Глоба е сигурен, че датата на раждане на
Коментари Харесай

Съдбоносните години от живота според зодията, продиктуван от Павел Глоба-Важни години за Лъв- 45, 57

Астрологът Павел Глоба е сигурен, че датата на раждане на човек играе доста значима роля. Дори интервалите на триумф и крах зависят от това на какъв брой години е индивидът сега. И за всеки знак от зодиака има интервали от време, когато се случват най-значимите събития в живота.

ВАЖНИ ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА

Ами в случай че следва съдбоносна година? На първо място, астролозите ви поучават да се придържате към своите правила, цели и проекти. Но в това време би трябвало да държите ушите си отворени и да не пропускате знаците на съдбата . Ако смяната е неизбежна, тогава не заравяйте главата си в пясъка. По-добре планирайте всичко по подобен метод, че да извлечете максимума от обстановката.

Експертите означават, че в най-важните интервали могат да се случат доста неща, които не ни харесват. Следователно би трябвало умерено да се отнасяте към обилни произшествия. Лесно е да се отдадете на ненужни страсти, да раздуете спора и да изгорите всички мостове. Тогава обаче ще би трябвало да съжалявате за личната си инконтиненция.

Трябва също да се разбере, че значимите години са бързопис. В последна сметка животът е хубав и всеки момент е скъп. Просто на някои стадии би трябвало да се положат повече старания, с цел да си осигурите по-добро бъдеще. И тогава предлагаме да разберем кои години от живота за другите зодии Павел Глоба счита за значими и даже решаващи.

Огнени знаци

Овен
Представителите на тази зодия като цяло могат да се смятат за много щастливи. Освен това най-успешното време, като предписание, за Овена стартира след 40-годишнината. На по-късен стадий от живота те намират същинската си цел, стопират да се суети и да се тормозят за дреболии.

Важни години: 15, 19, 30, 35, 40, 45, 57, 60, 66, 76.

Лъв
Не плашете Лъвовете с промени. Тези хора, въпреки че могат да си разрешат известна внушителност и даже мързел, само че в решаващия миг те знаят по какъв начин да се съберат и да решат всички проблеми. И през неприятните, и през положителните интервали те минават еднообразно почтено. А на тяхната устойчивост може единствено да се завижда.

Важни години: 19, 36, 40, 57, 60, 76.

Стрелец
Представителят на този знак не би трябвало да се надява, че в един миг животът му ще се обърне изцяло и той ще откри всичко, за което човек може да мечтае. Пътят на Стрелеца към триумфа е дълъг, само че равен. Постепенно ще премине през компликации и изкачвания, ще получи неравности и ще натрупа опит. Ако има задоволително религия, самообладание и упорита работа, тогава заслужената премия в последна сметка ще бъде в неговите ръце.

Важни години: 15, 19, 36, 38, 40, 45, 57, 75.

 

Земни знаци

Телец
На млада възраст Телецът постоянно се оплаква от ориста. И това не е без съображение, тъй като през тези години има задоволително компликации по пътя им. Те обаче би трябвало да отпразнуват 30-годишнината с оптимизъм. В последна сметка от този миг Телецът ще стартира да се оправя елементарно с проблемите, за злоба на всички.

Важни години от живота: 16, 21, 24, 30, 33, 39, 51, 60, 64.

Дева
При изброените по-долу повратни точки си коства да чакате не толкоз за промени на персоналния фронт, що се касае за промени в кариерните въпроси. Не се тормозете, в случай че нещата вървят в действителност зле на работа. Достатъчно е да работите настойчиво и да вярвате в себе си. Тогава неуспехът в кариерата по знамение ще се трансформира в стъпка към бъдещия триумф. И след известно време Девата ще схване тези моменти като сложна, само че нужна просвета.

Важни години: 16, 21, 24, 32, 41, 50

Козирог
Някои знаци може даже да не усещат, че минават през значими стадии от живота си. Но тук несъмнено не става въпрос за Козирог. Представителите на този знак би трябвало да се приготвят добре за повратните моменти, само че да не губят религия в себе си. Може да е мъчно и даже доста мъчно, само че всичко ще се получи сигурно. И насъбраният опит ще бъде скъп.

Важни години: 16, 21, 30, 31, 33, 41, 50, 57.

Въздушни знаци

Близнаци
Тези хора наподобява се пазят от висши сили, тъй че Близнаците съумяват да преминат през главните стадии с минимални загуби. Ето за какво значимите моменти в живота на представителите на този знак се отличават със успокоение, прецизност и приятни изненади.

Важни години: 10, 20, 30, 40, 50, 64, 70 и 80.

Везни
Благоразумните Везни живеят премерено и рядко възнамеряват огромни промени. Животът обаче е цялостен с изненади, от които даже представителите на този знак не могат да избягат. Интересно е, че значими стадии се повтарят тук на всеки 8 години.

Важни години: 8, 16, 24, 32, 40, 48, 56, 64, 72.

Водолей
Мечтите на Водолеите постоянно са толкоз несъвместими с действителността, че даже не виждат, когато минават през в действителност значими моменти. За благополучие, някои промени към по-добро в живота им изискват единствено минимална помощ. Затова от време на време е толкоз елементарно за представителите на този знак да реализират това, което желаят.

Важни години: 12, 22, 24, 32, 42, 48, 50, 64, 72.

Водни знаци

Раци
В по-младите си години Раците постоянно мислят повече не с главите си, а със сърцето си. Те гледат на света през розови очила и имат вяра, че всяка последваща тяхна обич е същинска обич, за която би трябвало да се бори с всички сили. Но на към 30 години идва един тип отрезвяване, от което Раците не постоянно са удовлетворени. Но в бъдеще те стартират да гледат на света по-трезво.

Важни години: 15, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 60 и 75.

Скорпиони
Трудната природа на Скорпионите пречи освен на близките, само че и на самите представители на този знак. Във значими моменти от живота ще би трябвало да се научите да държите нрава си под надзор, с цел да не чупите дърва и да не унищожавате живота си.

Важни години: 16, 21, 30, 31, 33, 41, 50, 57.

Риби
Това в действителност е този, който не обича смяната. И даже да се случи нещо положително, Рибите постоянно ще намерят мотив за жалост. В навечерието на значими моменти от живота си представителите на тази зодия би трябвало да мислят повече за положителното и да се тормозят по-малко. Опитайте се да намерите естетика в себе си и тогава никакви разтърсвания не могат да ви разстроят.

Важни години: 12, 24, 30, 36, 45, 48, 52, 60.

И през какви значими стадии преминахте? Не забравяйте да посочите своя зодиакален знак, с цел да можем да проверим прогнозите от непостижим Павел Глоба.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР