Астрологът и таролог Юлия Лифанова споделя важна информация за предстоящия

...
Астрологът и таролог Юлия Лифанова споделя важна информация за предстоящия
Коментари Харесай

Кошмарен април за тези 4 зодии

Астрологът и таролог Юлия Лифанова споделя значима информация за идния интервал, когато би трябвало да се подготвим за провокации и да се оправим с " чудовищата " от предишното.

Според нея, всеки три месеца ретроградният Меркурий провокира промени във всички нас, които се отразяват в разнообразни аспекти на нашия хороскоп. През април, този планетарен феномен се демонстрира с особена активност, като носи със себе си невероятна мъдрост от самата Вселена.

Меркурий ще се придвижва покрай Бъдещия възел, като ни подтиква да преосмислим нашите желания и способи за реализиране на нови цели. Той ни предизвиква да създадем промени в живота си, тъй като позицията му в Овен ни насочва към диалози за личното ни " аз ", полезностите ни и какво е належащо за персоналното ни развиване.

Отлагането, от което се нуждаете през април, е вътрешният ви разговор със себе си да се трансформира в компас, с цел да изградите по-правилен път към щастието.

Овен

През април 2024 година, Овните се чака да преживеят интервал на преосмисляне на себе си, своя имидж и бъдещите проекти. Този месец дава обещание да бъде извънредно провокационен, като Вселената ще организира обзор на това какъв брой добре полезностите на Овните дават отговор на живота, който те водят. В резултат на това, ретроградният Меркурий, деен от 1 до 25 април, може да насърчи желанието за изолираност и вътрешно самооткриване.

Въпреки това, затъмнението на 8 април подчертава, че е време за Овните да поемат самодейността и да не се надяват на сътрудниците си или други хора, с цел да реализиран благополучие. Това събитие укрепва нуждата от интензивно деяние и вдишване на надзор върху своите лични животи, вместо да се надяват на външни въздействия за задоволство.

Дева

Ретроградният Меркурий ще премине през вашата зона на рецесията и духовната промяна, като подчертава върху оправянето с " чудовищата " и комплексите, които са надълбоко вкоренени във вас. Може би сте на път да изградите нова връзка или да напреднете в кариерата си, само че избрани аспекти на вашата персона краткотрайно пречат на този развой. Тези аспекти могат да включват персонални убеждения, свързани с вашата религия в себе си, вашата мощ, половост и прелест.

Препоръчително е да се вгледате в предишното си и да разберете какво ви е довело до подозрения в личната ви стойност, като ви е " заплашвало " с възприятието, че не сте задоволително положителни. Вероятно сега в живота ви има хора, които още веднъж подтикват тези отрицателни мисли. Не забравяйте, че всяко драконче и принцеса са вътре във вас, което значи, че вътрешните ви страхове са част от вас. Не се тормозете да се променяте и бъдете по-гъвкави в отношението си към себе си.

Везни

Април ще бъде извънредно провокационен за вас заради връзките с противоположния пол. Партньорът ви може да ви подсети за някого от предишното или обстановката във връзката да наподобява на към този момент изживяни моменти. Всичко това е предопределено да ви помогне да извършите калибрация със себе си: да разберете какви сте в този момент и какви сте били в предишното, какво се е трансформирало във вас.

Венера, шефката на Везните, ще бъде в бранша на партньорствата и взаимоотношенията, сходно на ретроградния Меркурий. Това значи, че всяко мнение, комплимент или рецензия, които получавате от хора, имат за цел да ви насочат към тези аспекти от личността ви, които провокират сходни обстановки да се повтарят.

Риби

През април, въздействието на ретроградния Меркурий може да окаже мощен удар върху вашето самочувствие, изключително през финансовите въпроси. Уроците, които би трябвало да научите, евентуално ще се явят посредством финансовите провокации, които ще срещнете. Подаръците и услугите, които получавате от колегата си, ще бъдат директна индикация за това какъв брой се цените в действителност.

В случай че се сблъсквате с компликации в повишението на заплатата си, това може да е сигнал от Вселената, че не се оценявате задоволително. Съветът от ретроградния Меркурий за Рибите е да преразгледате деликатно разноските си и да потърсите нов източник на приходи, който може да ви помогне да укрепите самочувствието си. Важно е да имате към себе си група за поддръжка - мъже и любящи приятелки, които да ви оказват помощ в този развой. Тогава, даже когато морето е бурно, ще сте готови да се справите с провокациите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР