Астролог реши да разкрие какви признаци дава съдбата, ако смъртта

...
Астролог реши да разкрие какви признаци дава съдбата, ако смъртта
Коментари Харесай

Астролог изброи 3 сигнала от съдбата за приближаваща смърт

Астролог реши да разкрие какви признаци дава ориста, в случай че гибелта чука на врата и скоро ще ви прибере при себе си. Според нея, в случай че тези знаци са налични и ги забележите, може да спасите околните си или себе си, написа jenata.blitz.bg.

Тя признава, че подвига тази плашеща за мнозина тематика, с цел да може да помогне на оптимално доста хора. Според Алена Николова има избрани признаци, които плануват ранната гибел, само че точно с помощта на тях може да я предотвратим.

Размазани фотоси

Първото нещо, която може да извършите, е да обърнете внимание на последните си фотоси с хората. Ако на тях някой е размазан или в случай че има много фрагменти, на които те са размити, то тогава би трябвало да се притесните съществено. В такива случаи астрологът поучава да дарите човек с доста обич и грижа, с цел да го спасите от лапите на гибелта.

Депресия

Близкият до гибелта човек става равнодушен и губи всякаква воля за живот. Става латентен и се усеща като че ли към този момент е починал. От такива хора лъха мраз, а те постоянно са потънали в меланхолия или сериозна тъга. Николова поучава да не пускате подобен човек, а да му давате опора и разтуха.

Кошмари

Понякога човек, към който пълзи гибелта, се появява в сънищата на своите близки. В тях той се отдалечава от тях. Трябва да се доверите на интуицията си и да се обадите на този човек даже без причина, да го поканите на посетители или да излезете на разходка.

Алена признава, че не знае всички признаци на гибелта, само че е добре да се обръща внимание най-малко на тези. Понякога обаче някои неща са неизбежни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР