Астро-аспекти На 7 май Слънце секстил Сатурн На 8 май

...
Астро-аспекти На 7 май Слънце секстил Сатурн На 8 май
Коментари Харесай

Положителна седмица за раците, водолеите също влизат в добър период

Астро-аспекти

На 7 май Слънце секстил Сатурн

На 8 май Новолуние в Телец в 06:22ч

Луната през седмицата се движи през знаците –  Овен, Телец, Близнаци и Рак

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 9, 10 и 12 май

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 9, 10, 11 и 12 май

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

06.05. 08:58 - 07.05. 00:43
09.05. 00:56 - 09.05. 02:22
11.05. 04:50 - 11.05. 06:14

Овен – Ще има известно напрежение в пространството и може да се почувствате притиснати от някои обстановки или неразбрани. Отпуснете се! Вашето сериозно възприятие ще бъде превзето от комплициране на усеща, които постоянно могат да ви раздразнят или по-лошо, да ви ядосат други хора. Ще имате малко благоприятни условия за избор: с цел да сте ефикасни, би трябвало да се съгласите да не контролирате всичко! Ако съумеете да обуздаете личния си манталитет, седмицата ще се окаже доста по-благоприятна, в сравнение с е изглеждала първоначално. Възможно е да деянията интерес към нови сфери на активност. Благоприятен миг да научите нещо потребно.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете деликатни – 6, 11, 12

Телец – Не е добре да имате прекалено натоварване, само че и не би трябвало да избягвате отговорностите си. Трябва да сте доста търпеливи. Може да се сблъскате с разнообразни проблеми – от дребни повреди в техниката до неприятности на работното място. Бъдете по-спокойни и по-внимателни към връзката и метода си на обич. Небето ще донесе обстановки, които ще бъдат доста положителни за основаване на климат на съгласие. Дори и да имате доста работа, пробвайте се да отделите време за разходка или да отидете на фитнес, спа процедури, това ще ви даде спомагателна сила.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете деликатни – 7, 8

Близнаци – Вие сте по-малко неспокойни и мозъкът ви се възползва от съсредоточената атмосфера. Звездите ви дават сила и мощно ви предизвикват да реализирате своите многочислени и разнородни планове. Настройте се към позитивното, не се опитвайте да постигнете мечтаното непременно, проявете повече еластичност и съобразителност. Вие би трябвало да се опитате да вървите допустимо най-спокойно към задачите си, без да изразходвате ненужно запасите си или без да прибягвате до несъразмерен разход на сила.

Благоприятни дни – 6

Бъдете деликатни – 9, 10

Рак – Започва една позитивна седмица. Благоприятен и динамичен интервал, през който ще бъдете доста дейни, енергични, контактни, общителни, с отлични интелектуални благоприятни условия. Настроени сте уверено за триумф. Това ще ви помогне да вършиме всичко както желаете, по ваш усет. Нужно е да се концентрирайте върху най-важните неща и да не пилеете силата си за дреболии. Подходящ миг да вършиме проекти, да очертавате пътища за развиване, да оферирате и реализирате истински хрумвания. Необвързаните от вас ще имат добра опция да се срещнат с забавен човек. Някои ще съумеят да трансфорат деловите връзки в сантиментални.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете деликатни – 6, 11, 12

Лъв – Вашият оптимизъм ви окрилява. Добро време за промени, стига да ги пожелаете. В средата на седмицата бъдете деликатни - съществува риск да се поддадете на неочаквани и недомислени пориви. Вземайте решения деликатно. Не се опитвайте да поемете всичко едновременно, движете се последователно и тогава всичко ще се получи добре. Проверявайте наново всяка информация, деликатно обмисляйте решенията си, не се поддавайте на непознато въздействие, в противоположен случай ще извършите неточности, които мъчно ще коригирате.

Благоприятни дни – 6, 9, 10

Бъдете деликатни – 7, 8

Дева – През новата седмица ще бъдете доста дейни, енергични, харизматични, ще можете да деянията своите положителни организационни качества. Настроението ви ще е по-оптимистично и ще ви е по-лесно да се справите с ежедневните провокации. Ще можете да вземете по-мъдри и уравновесени решения, което е извънредно значимо. По-амбициозните представители на знака ще би трябвало да успокоят малко своя жар.  Добре е да се пазите от измами. Не е изключено да стартира началото на сантиментална история. За някои има възможност деловите връзки да се трансфорат в много близки персонални. 

Благоприятни дни – 7, 8, 11, 12

Бъдете деликатни – 9, 10

Везни –  Изпълнявате отговорностите си и постигате позитивни неща. Но би било хубаво да отпуснете част от напрежението и да се насладите на живота. Време е да излезете и да се запознаете с нови хора. Без подозрение ще впечатлите събеседниците си, очаровани от вашата сила, вашата страст и вашия сексапил. Когато вземате значими решения не подценявайте интуицията си, тъй като тя ще ви подскаже верния излаз в противоречиви обстановки. Прекалената самонадеяност обаче може да ви изиграе неприятна смешка. 

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете деликатни – 6, 11, 12

Скорпион – Мнозина мъчно ще намерят мотивация за изключително съществени действия. Призовете дисциплината си да помогне, направете това, което зависи от вас, тогава няма да зародят проблеми. Много скоро ще откриете прилив на сили и ентусиазъм. Дръжте крепко кормилото на живота! Седмицата може да премине по-спокойно, в случай че вие сами не провокирате някакви разногласия. Възможни са нови запознанства и изрази на внимание към вас от страна на остарели другари или даже сътрудници.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете деликатни – 7, 8

Стрелец – През интервала не се плануват съществени компликации и стрес, настава видимо стопляне във взаимоотношенията ви с Фортуна. Ще станете носители на нови хрумвания, продуктивни мисли и проекти. Избягвайте в допълнение натоварване с каквото и да е. В персонален проект ще бъдете много несериозни, само че доста очарователни, което ще притегля към вас  хора от противоположния пол. Ако обаче се опитате да започнете сериозна връзка, спонтанният ви романс е жертван на незнаен край, защото и вие, и вашият нов сътрудник ще бъдете прекомерно несериозни един към различен.

Благоприятни дни – 6

Бъдете деликатни – 9, 10

Козирог – Стабилна седмица без специфични възходи и падения. Нещата влизат в релсите. Важното е да изпълнявате съзнателно отговорностите си. Преди да предприемете нещо, първо добре помислете, с цел да не си докарате непотребни главоболия. Ще усетите прилив на сила и прочувствен напредък, тъй че елементарно ще се справите с всички задания, само че се постарайте да не бъдете прекомерно импулсивни, изключително при започване на седмицата. На любовния фронт значими събития не се чакат. Нищо не заплашва тези, които към този момент са намерили своето благополучие, а на тези, които са още сами, звездите не бързат да донесат смяна в статуса им.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете деликатни – 6, 11, 12

Водолей – Влизате в един по-добър интервал за вас. Предстоят забавни благоприятни условия. Важното е да ги откриете. Подобряват се виталният ви тонус, както и настроението. Желателно е обективно да оцените своите благоприятни условия и да разпределите времето и силите си по този начин, че работата да не заема цялото ви време. Вие елементарно ще се разбирате с близките и ще можете доста сполучливо да решите проблемите си. Не се доверявайте на хората, даже и да не са ви разочаровали преди, само че с колегата си би трябвало да се държи допустимо най-нежно и топло. Очаквайте потребни запознанства. 

Благоприятни дни – 6, 9, 10

Бъдете деликатни – 7, 8

Риби – Смело отстоявайте своето място под слънцето! Не позволявайте да ви се месят в делата и да ви манипулират.  Дори да зародят неприятности, то те ще бъдат краткотрайни и елементарно разрешими. Трябва да доминира здравият ви разсъдък, не бурните ви страсти. За тези, които са сами се чака забавно запознанство с човек, с който незабавно ще се почувствате, че сте на една вълна. А в случай че към този момент сте женени или обвързани, можете да преживеете няколко сантиментални моменти, които ще ви върнат към самото начало на връзката ви.

Благоприятни дни – 7, 8, 11, 12

Бъдете деликатни – 9, 10

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР