Астро-аспекти На 25 март Пълнолуние в 09:00ч в знак Везни

...
Астро-аспекти На 25 март Пълнолуние в 09:00ч в знак Везни
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 25 до 31 март

Астро-аспекти

На 25 март Пълнолуние в 09:00ч в символ Везни

На 25 март отчасти лунно затъмнение в 09:13ч

На 28 март Венера секстил Уран

Тази седмица ни дава опция да потърсим баланс и естетика в живота си, както в персоналните връзки, по този начин и в ежедневните си действия. Нека се възползваме от въздействието на Пълнолунието във Везни, с цел да култивираме здрави взаимоотношения, да вземаме уравновесени решения и да се грижим за нашето прочувствено и физическо благоденствие.

Луната през седмицата се движи през знаците –  Везни, Скорпион и Стрелец 

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 28, 30, 31 март

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 25, 26, 27, 28, 29, 31 март

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

27.03. 01:10 - 27.03. 11:04

29.03. 17:41 - 29.03. 21:53

Овен – Пълнолунието във Везни е в площ към вашия знак и това би могло да внесе напрежение в междуличностните ви връзки. От решаващо значение е да поддържате връзка ясно, да бъдете съпричастни и деликатни, с цел да избегнете недоразумения и спорове. Отделете време за околните си и практикувайте признателност за това, което са донесли в живота ви. Бъдете отворени за нови благоприятни условия, когато зародят и не забравяйте, че всяко предизвикателство носи със себе си опция за напредък и промяна.

Благоприятни дни – 30, 31

Бъдете деликатни – 25, 26

Телец – Време е да употребявате информационните си умения и да се концентрирайте върху планове, които включват съдействие с други хора. Венера, Марс, Нептун и Сатурн в Риби са в хармонична позиция по отношение на вашето Слънце, което демонстрира удобен интервал за взаимоотношенията и за изложение на любовта ви по креативен и великодушни способи. Отделете време за обичаните хора и култивирайте смислени връзки, които ще ви поддържат. Бъдете гъвкави и адаптивни пред лицето на непредвидени промени, които могат да дойдат по пътя ви и да ги прегърнете с убеденост и оптимизъм. 

Благоприятни дни – 31

Бъдете деликатни –27, 28

Близнаци –  Настъпващата пролет и пълнолунието носят със себе си чувство за непоклатимост и сигурност. В работата вашият удобен метод и увереност ви оказват помощ сполучливо да постигнете кариерните си цели. Прекарайте време в грижи за вашето физическо и прочувствено благоденствие, търсейки действия, които ви оказват помощ да се отпуснете и да намерите своя баланс. В обществените връзки се наслаждавайте на моменти на мира в компанията на доверени хора. В любовта търсете връзки, които ви дават сигурност и прочувствена непоклатимост.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете деликатни – 30, 31

Рак – Пролетта и пълнолунието носят със себе си по-голяма прочувствена сензитивност и предпочитание за дълбока връзка с околните хора. В любовта позволете на интуицията си да ви води в изразяването на възприятията. Макар този интервал да е очевидно цялостен с опасности, можете да действате с цялостна сигурност и без съмнения. Ще получите разнообразни сигнали от Вселената, които ще ви оказват помощ да се предпазите, просто обърнете внимание на тях и на това, което желаят да ви оповестят. 

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете деликатни – 25, 26

Лъв – Ще се чувствате изключително съживени от пролетта и пълнолунието при започване на седмицата. По време на работа вашата сила и увереност ще ви оказват помощ да продължите напред с вашите планове с убеденост. От значително значение е да се грижите за физическото си благоденствие и да намирате моменти за отмора. В любовта вашият буен дух се пробужда и ви кара да търсите нови сантиментални прекарвания. Време е да концентрирайте вниманието си върху междуличностните връзки.

Благоприятни дни – 25, 26, 30, 31

Бъдете деликатни – 28, 29

Дева – Започвате седмицата изпълнени с жизнеспособност и възторг. В любовта това е време да изразите привързаността си със пристрастеност и креативност. В работата вашата убеденост и увереност ви оказват помощ да се откроите и да ръководите сполучливо амбициозни планове. На работното място си сътрудничете с сътрудници за реализиране на общи цели и поощряване на хармонична работна среда. Не подценявайте физическото си благоденствие, значимо е да се грижите за себе си и да поддържате верният баланс сред работа и отмора. 

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете деликатни – 30, 31

Везни – Излезте от рутината и надникнете в нови благоприятни условия, защото силата на небето благоприятства приключенията. Вие ще се почувствате въодушевени да изследвате нови хрумвания и да поддържате връзка по-открито. На работното място вашата досетливост и еластичност ви оказват помощ да намирате креативен решения на зараждащите провокации. Важно е да се грижите за психическото и прочувственото си здраве, търсейки моменти на мира и размисъл. В обществените връзки се насладете на моменти на развлечение и връзка с близки другари. В любовта вашата любопитна природа ви кара да търсите сътрудници за интелектуално другарство.

Благоприятни дни – 30, 31

Бъдете деликатни – 25, 26

Скорпион – Пълнолунието и лунното затъмнение, които се случват във вашия XII дом, ви  подтикват да търсите баланс и вътрешен мир. Вие сте в доста удобна седмица за проучване на духовни тематики, както и за осъществяване на регресии, медитации и лечебни лечения. През този интервал може да се разкрие нещо скрито. Бъдете нащрек за разкритията, които идват от вашето подсъзнание. Напрежението, което идва от Юпитер и Уран в Телец в дисхармоничен аспект по отношение на знака ви, може да донесе вътрешен ужас и предпочитание за смяна. Възможно е влизане в случки или секрети връзки. Работете върху стабилизиране на главната си връзка. 

Благоприятни дни – 31

Бъдете деликатни –27, 28

Стрелец – Обърнете внимание на опциите, които пораждат във вашата обществена, групова или другарска среда. Груповата работа е мощно за предпочитане тази седмица. Продължете напред с планове, които разпалват пристрастеността ви и ви разрешават да изразите своята креативност. Поддържайте баланс сред физическа интензивност и отмора, с цел да запазите силата си. В обществените връзки търсете компанията на хора, които ви въодушевяват и стимулират да постигнете най-големите си фантазии.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете деликатни – 30, 31

Козирог – Организирайте най-важните си професионални действия през седмицата, защото въздействието от небето сега ви благоприятства. Ще съумеете да засеете или ожънете нещо в тази област, в случай че действате дисциплинирано, ангажирано и непрекъснато. В работата вашата дисциплинираност и увереност ще ви доведат до сполучливо реализиране на задачите ви. Време е да изразите творчеството си и да поемете опасности в плановете си, изключително във връзка с кариерното и личностно развиване. Влюбени, изненадайте колегата си с сантиментални жестове и непредвидени прояви на любов.

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете деликатни – 25, 26

Водолей – Вашите вярвания дефинират вашата действителност и вие сте в отличен миг да трансформирате позитивно парадигмите, вярванията и вашата житейска философия. На работа вашият оптимизъм и възторг ви оказват помощ да вдъхновявате сътрудниците си и да насърчавате хармонична работна среда.  Квадратурата на Юпитер и Уран от Телец, може да сътвори вътрешен ужас и да ускори желанието за независимост и смяна. Тази седмица е идеалното време да концентрирайте вниманието си върху персоналните си взаимоотношения и да прекарате качествено време с обичаните си хора.

Благоприятни дни – 25, 26, 30, 31

Бъдете деликатни – 28, 29

Риби – Пълнолунието в понеделник може да ускори вашата прочувствена сензитивност. Може да сте в по-голяма естетика с интуицията си и да чувствате по-голяма връзка с духовния свят. Динамиката на тази седмица може да ви се стори много безредна, а даже и неуместна за вас в някои моменти. През времето на пълнолуние и лунното затъмнение хаосът и несигурността ще участват в живота ви по едно и също време, само че това крие голяма опция за промяна. На работа вашият фокус върху основаването на приветлива и хармонична работна среда е от изгода за всички към вас.

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете деликатни – 30, 31

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР