Astana Open, първи кръгДаниил Медведев – Алберт Рамос-Виньолас 6-3, 6-1Даниил

...
Astana Open, първи кръгДаниил Медведев – Алберт Рамос-Виньолас 6-3, 6-1Даниил
Коментари Харесай

Медведев се върна към победите: Рамос-Виньолас не бе проблем в Астана


Astana Open, първи кръг
Даниил Медведев – Алберт Рамос-Виньолас 6-3, 6-1


Даниил Медведев бе изгубил последните си два мача, само че трето следващо проваляне нямаше. Бившият №1 стартира сполучливо присъединяване си в Астана, откакто в първи кръг в профил Алберт Рамос-Виньолас след 6-3, 6-1.

26-годишният руснак бе на високо равнище в дебюта си в казахстанската столица и стигна до успеха след единствено 79 минути на корта. В този интервал той бе изправен пред единствено един брейкбол и завоюва 48% от точките на ретур.

Мачът бе изпълнен с дълги разигравания, в които Медведев показва по-голямо самообладание и триумф. Рамос-Виньолас даже опита нетипични за него неща като това да излиза постоянно на мрежата, само че и това не му оказа помощ изключително.

Късите топки също бяха нещо, което носеше доста триумф на поставения под №2 в шампионата. Той осъществя общо четири пробива и си обезпечи мач против спечелилия от конфликта сред първенеца в София Марк-Андреа Хюслер и финландеца Емил Русувуори.

Медведев бе изгубил мача си с Ник Кирьос на US Open, както и този със Стан Вавринка през предходната седмица в Метц. Въпреки това той наподобява съвсем сигурен участник на Финалите на АТР в Торино. Рафаел Надал, Карлос Алкарас, Каспър Рууд и Стефанос Циципас към този момент си осигуриха присъединяване, а Медведев е идващият в листата все още.

В другия мач от вечерната сесия на шампионата локалният любим Александър Бублик се оправи в три сета с Талон Грикспор – 6-0, 4-6, 6-3.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР