Астън Вила удържа 1:1 срещу Ливърпул на Анфийлд и на

...
Астън Вила удържа 1:1 срещу Ливърпул на Анфийлд и на
Коментари Харесай

Астън Вила уби шансовете на Ливърпул за Шампионска лига

Астън Вила удържа 1:1 против Ливърпул на " Анфийлд " и на процедура ликвидира възможностите на домакините за присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон. " Червените " изостават на три точки от третия Нюкасъл и четвъртия Манчестър Юн, само че до края на сезона имат да изиграят единствено още един мач, до момента в който на директните им противници за Топ 4 остават по две срещи.


Рамзи изведе гостите напред в резултата в 27-ата минута. В 89-ата Роберто Фирмино изравни. За него това финален мач на " Анфийлд ". След края на сезона бразилецът напуща.

Оли Уоткинс пропусна дузпа за Астън Вила в 22-ата минута, а гол на Гакпо в 54-ата бе анулиран.

В същото време Манчестър Юнайтед победи с 1:0 Борнемут като посетител. Каземиро донесе триумфа. Така „ алените дяволи “ би трябвало да завоюват единствено точка в оставащите си две семейства с Челси и Фулъм, с цел да се класират за Шампионската лига през идващия сезон.

Юнайтед откри резултата още с първото си състояние в дуела след композиция сред двамата опорни халфове на отбора. В деветата минута Ериксен направи превъзходен извеждащ пас в пеналта, Сенеси не съумя да почисти топката, като единствено я продължи към Каземиро, който се завъртя и от въздуха прониза Нето – 0:1.

Така Манчестър Юнайтед е на четвърто място с 69 точки, колкото има и третият Нюкасъл. Борнемут пък е 14-ти, като си обезпечи присъединяване в елита и през идващия сезон.

Други резултати:

Фулъм - Кристъл Палас 2:2

Уулвърхемптън - Евертън 1:1. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР