Астън Вила спечели с минималното 1:0 домакинството си на Кристъл

...
Астън Вила спечели с минималното 1:0 домакинството си на Кристъл
Коментари Харесай

Астън Вила се справи с Кристъл Палас и продължи негативната серия на орлите

Астън Вила завоюва с минималното 1:0 семейството си на Кристъл Палас в мач от 26-ия кръг на Премиър лийг. Единственото попадение в дуела бе дело на Йоаким Андерсен, който си означи автогол в 27-ата минута. За бирмингамци това бе втора поредна победа в шампионата, а " орлите " от своя страна са в извънредно отрицателна серия от девет следващи дуела без триумф в шампионата. 

Двубоят като че ли стартира по отличен метод за лондончани, които съумяха да се доберат до попадение още в петата минута, когато Еберечи Езе пое една топка в празно пространство и откри Вилфред Заха, който означи. Впоследствие обаче преразглеждане на обстановката с ВАР сподели, че е имало засада и голът бе анулиран.

Гостите на собствен ред ликуваха в малко преди да изтече половин час игра, когато един пас бе кръстосан от Йоаким Андерсен, само че централният защитник прати топката в личната си мрежа за 1:0 в интерес на Астън Вила. Домакините имаха съществени искания за дузпа няколко минути преди края на постоянното време, откакто Джейкъм рамзи се строполи в пеналта, само че те не бяха почетени от съдията. Малко по-късно Оли Уоткинс нацели страничната греда на опразнената пред себе си врата.

Ситуацията се улесни за домакините след час игра, когато Чейху Докоре получи втори жълт и надлежно червен картон и остави Кристъл Палас с човек по-малко на терена. С тази победа бирмингамци събраха 34 точки от 25 дуела и заемат 11 място в подреждането. Кристъл Палас пък е с 27 и е тъкмо зад тях.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР