Астън Вила се отказа от Castore, за да подпише сделка

...
Астън Вила се отказа от Castore, за да подпише сделка
Коментари Харесай

Астън Вила анулира сделката за екипировка с „мокър вид“ по средата на сезона, тъй като беше постигнато споразумение за мега пари

Астън Вила се отхвърли от Castore, с цел да подпише договорка за няколко милиона паунда с Adidas след смущаващо крушение с „ влажен тип “ производителят.

Вила нашумя по-рано през сезона, когато играчи от мъжкия и женския тим се оплакаха от екипите на Castore, които всмукват влага. Играчите бяха раздразнени от фланелките, които задържаха потта и ги правеха тежки и неуместни. Твърди се, че играчките на клуба „ се опасяват “ да ги носят.

Клубът, който е с Castore от две години, прегледа опцията за отменяне на многогодишния си контракт с основаната в Манчестър английска марка през септември. Сега Telegraph оповестява, че те в действителност са се съгласили да прекратят връзката си в края на сезона - и са подписали нов контракт с Adidas, като притежателят Насеф Савирис се е присъединил персонално в договарянията.

Савирис, египетски милиардер, натрупал благосъстоянието си в строителството, има седем % от Adidas и съгласно известията е бил ключът към сключването на договорката. Освен проб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР