Астън Вила реши да привлече с постоянен договор халфа Филипе

...
Астън Вила реши да привлече с постоянен договор халфа Филипе
Коментари Харесай

Официално: Астън Вила откупи Филипе Коутиньо

Астън Вила реши да притегли с непрекъснат контракт халфа Филипе Коутиньо от Барселона, откакто задейства откупната му уговорка от 20 милиона евро. До момента бразилецът играеше във Вила като преотстъпен, обясниха от Барселона.

От " Ноу Камп " прецизираха, че в контракта са вкарали и уговорка, че ще получат 50 % от идващ трансфер от Астън Вила към трети клуб.

Коутиньо дойде на " Вила Парк " през януари чартърен, а в този момент тези 20 милиона лв. съвършено ще оказват помощ на предходния му тим да влезе в границите на целесъобразния финансов баланс. Сега във Вила играчът се събира със Стивън Джерард, който към този момент е в ролята на треньор. Двамата бяха съотборници на терена с Ливърпул в интервала 2013-2015-а година.

" Това е брилянтно попълнение за нас! Фил Коутиньо е модел за професионализъм. И отпечатъкът върху играта на тима си пролича незабавно след идването му пред зимата.

" Начинът, по който се държи на терена и отвън него също е доста значим за съблекалнята и още веднъж демонстрира своето високо професионално отношение. Младите могат единствено да се учат от него, удовлетворен е Стивън Джерард.

Коутиньо дойде в Барселона през 2018-а година за невероятните 142 милиона паунда, само че по този начин и не съумя да се бетонира като безспорен титуляр. През 2019-20 той прекара годината чартърен в Байерн (Мюнхен), а все още беше в Астън Вила.
 Защитник на Барселона ще бъде опериран
Защитник на Барселона ще бъде опериран

Получи травма на палеца
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР