Астън Вила приема Арсенал в първия двубой от 24-тия кръг

...
Астън Вила приема Арсенал в първия двубой от 24-тия кръг
Коментари Харесай

Съставите на Астън Вила и Арсенал

Астън Вила приема Арсенал в първия дуел от 24-тия кръг на Премиър лийг. Лондончани ще се опитат да пресечен серията от три следващи мача без победа в Премиър лийг и общо четири такива във всички шампионати. След загубата от Манчестър Сити през седмицата „ артилеристите “ отстъпиха първото място на първенците по голова разлика, само че с изискването, че „ жителите “ са с мач повече. Астън Вила загуби последните си два мача, а упоритостта на техния управител Унай Емери е да се потвърди против някогашния си клуб. 

Арсенал идва на „ Вила Парк “ като най-хубавия посетител в лигата.

Емери е направил пет промени спрямо дуела с Манчестър Сити преди седмица. Мати Кеш, Тайрон Мингс, Алекс Морено, Джон Макгин и Филипе Коутиньо стартират за сметка на Йънг, Чеймбърс, Дин, Рамзи и Бейли.

Две са корекциите, подхванати от Микел Артета от мача в сряда. Бен Уайт и Леандро Тросар заменят Такехиро Томиясу и Габриел Мартинели, които не се показаха на равнище в конфликта с първенците. Жоржиньо е титуляр във втори следващ дуел. 

Астън Вила: Мартинес, Кеш, Конса, Мингс, Морено, Камара, Луис, Макгин, Бундия, Уоткинс, Коутиньо

Арсенал: Рамсдейл, Уайт, Салиба, Габриел, Зинченко, Жоржиньо, Джака, Сака, Йодегор, Тросар, Нкетия

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР