Астън Вила постигна убедителна победа с 3:0 над Нюкасъл в

...
Астън Вила постигна убедителна победа с 3:0 над Нюкасъл в
Коментари Харесай

Астън Вила нашамари Нюкасъл

Астън Вила реализира безапелационна победа с 3:0 над Нюкасъл в дуел от 31-ия кръг на Висшата лига. Успехът за „ виланите “ против изигралия доста слаб мач Нюкасъл пристигна след две попадения на Оли Уоткинс и едно на Джейкъб Рамзи.

По този метод хората на Унай Емери реализираха пета поредна победа и се изкачиха до шестото място във краткотрайното класиране с 50 точки, до момента в който Нюкасъл остава трети с 56.

Изходът на мача на „ Вила Парк “ бе предупреден още в първата минута, когато след страхотна офанзива на Астън вила, удар ва Оли Уоткинс рикошира в гредата.

Домакините поведоха в резултата в 11-ата минута, когато Уоткинс смъкна с глава топката за Джейкъб Рамзи, който с удар от границата на наказателното поле не остави шансове на Ник Поуп – 1:0 за Астън Вила.

До края на първата част „ свраките “ по този начин и не съумяха да се окопитят и трябваше да са щастливи, че се отдръпнаха на отмора със единствено гол пасив.

В началото на второто полувреме Нюкасъл потегли устремно напред в търсене на изравнително попадение. Вместо това, в 61-ата минута Оли Уоткинс бе изведен в наказателното поле и с кинжален удар вкара топката в мрежата, само че след преразглеждане на обстановката с ВАР, голът не бе зачетен.

Три минути по-късно обаче топката още веднъж навести мрежата на Нюкасъл, като този път голът на Уоткинс, пристигнал след подаване на Алекс Морено, бе изцяло постоянен.

Тимът на Унай Емери довърши този на Еди Хау в 84-ата минута. След ужасно отиграване от страна на Джейкъб Рамзи, Оли Уоткинс получи празно пространство на границата на наказателното поле. Той видя, че вратарят не е на голлинията си и невъзмутимо вкара в долния десен ъгъл, оформяйки крайното 3:0 за Астън Вила.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР