Астън Вила победи Нюкасъл с 2:0 в двубой от 13-ия

...
Астън Вила победи Нюкасъл с 2:0 в двубой от 13-ия
Коментари Харесай

Вила се върна на пътя на победите, диша спокойно

Астън Вила победи Нюкасъл с 2:0 в дуел от 13-ия кръг на Висшата лига. Головете за триумфа осъществиха Хурикейн и Ел Гази през първата част на дуела, а по този начин Вила се върна на пътя на успехите след 3 провали в шампионата.

В 28-ата минута на срещата Джонджо Шелви извърши чудесно директен свободен удар към вратата на Вила, само че вратарят отрази удара. Малко по-късно Дъглас Луис стреля доста тъкмо, само че Дубравка беше на равнище.

В 32-ата минута Хурикейн матира вратаря на гостите, с цел да изведе Вила напред в резултата след осъществяване на свободен удар. Четири минути по-късно центриране от директен свободен удар на голмайстора на първото попадение, разреши на Ел Гази от няколко метра да удвои преднината на отбора.

В края на полувремето Федерико Фернандес стреля добре, само че вратарят на домакините не разреши тя да влезе в мрежата му.

През втората част Сен Максимен стреля чудесно в 47-ата минута, то Хийтън сподели инстикт и избави. В 60-ата минута удар на Айзък Хейдън беше обезверен от отлична вратарска интервенция и по този начин Нюкасъл не съумя да понижи резултата.

Три минути по-късно Грийлиш тества мерника си, само че топката профуча над напречната греда. В рамките на две минути сред 76-ата и 77-ата, Дубравка отчая нападателите на Вила в лицето на МакГин и Уесли.

Вила се подреди на 15-ото място в класирането с актив от 14 точки, а Нюкасъл е позиция нагоре и с точка повече.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР