Астън Вила няма намерение да се разделя с един от

...
Астън Вила няма намерение да се разделя с един от
Коментари Харесай

Вила ще откаже да продаде Макгин на Ман Юнайтед през януари

Астън Вила няма желание да се разделя с един от най-добре представящите се играчи на отбора от началото на сезона Джон Макгин, оповестява на днешните си страници “Мирър”.

Шотландският нациоал попадна в полезрението на Манчестър Юнайтед още през лятото, а мощното му начало на сезона, в което той означи три попадения и бе в основата на общо пет, в допълнение ускори слуховете свързващите го с “Олд Трафорд”.

Бирмингамци обаче са взели твърдо решение да не се разделят с играча през януари и да го задържат до края на сезона, а едвам след края му ще са склонни да одобряват вероятно предложение за играча. Макгин мина във Вила през 2018-а година от Хибърниън за сумата от 2.75 милиона паунда и бързо се утвърди като един от водещите играчи на тима в сезона, в който бе извоювана промоцията за Премиър лийг.

Неколкократно в последните месеци името на шотландеца бе обвързано и със прецизно следене от страна на легендата на " алените дяволи " сър Алекс Фъргюсън, за който се счита, че е огромен почитател на играча, в чието лице вижда доста от Пол Скоулс.
Премиър лийг 13 кръг, понеделник 25 ноември  Астън Вила 22:00  Нюкасъл
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР