Астън Вила най-вероятно ще продаде някои от най-добрите си футболисти,

...
Астън Вила най-вероятно ще продаде някои от най-добрите си футболисти,
Коментари Харесай

Ливърпул и Тотнъм проявяват сериозен интерес към звезда на Астън Вила

Астън Вила най-вероятно ще продаде някои от най-хубавите си футболисти, в това число Джак Грийлиш, с цел да се измъкне от наказване по разпоредбите за финансовия феърплей. Грийлиш е обект на сериозен интерес от страна на Тотнъм и Ливърпул, оповестяват разнообразни вестници на Албиона. Мениджърът Стийв Брус изясни, че клубът просто няма различен избор, откакто не съумя да завоюва промоция във Висшата лига и се размина със стотици милиони лири.
Aston Villa manager Steve Bruce on Tottenham Hotspur summer target Jack Grealish:

“I’ve enjoyed working with Jack (Grealish), he’s a special talent. “We don’t want to lose him, but we have to.”#THFC #COYSpic.twitter.com/5gA6QWHOLB
— Last Word On Spurs (@LastWordOnSpurs) July 10, 2018 " Скай Спортс " разгласи, че Вила би трябвало да завоюва 40 милиона лири, с цел да бъде клубът " чист " по разпоредбите за финансов фейрплей. Това са пари, които се дължат на английските данъчни управляващи и би трябвало да бъдат платени. " Знаем какво ни чака. Не желаеме да губим Грийлиш, Коджа и Честър, само че това ще се случи. Просто би трябвало да бъдем подготвени за сходен процес ", сподели Брус.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР