Астън Вила и Манчестър Сити излизат един срещу друг на

...
Астън Вила и Манчестър Сити излизат един срещу друг на
Коментари Харесай

Съставите на Астън Вила и Манчестър Сити

Астън Вила и Манчестър Сити излизат един против различен на " Уембли “ във финала на шампионата за Купата на лигата. Бирмингамци ще се опитат да вдигнат първо отличие от 1996 година, а „ жителите “ ще желаят да защитят трофея, който завоюваха в последните два сезона, както и в четири от предходните шест акции.

За Джосеп Гуардиола пък това е 25-и край в треньорската му кариера.Той завоюва 20 от 24-те досега. За Астън Вила финалът е девети в шампионата за Купата на лигата.

Дийн Смит е направил три промени спрямо мача със Саутхамптън. Йорян Ниланд, Тайрън Мингс и Бьорн Енгелс са титуляри за бирмингамци.

Джосеп Гуардиола е направил цели осем рокади в състава, който стартира при успеха против Реал Мадрид преди няколко дни. Кайл Уокър, Илкай Гюндоган и Родриго са единствените, които резервират местата си. Клаудио Браво е на вратата, а Сергио Агуеро се завръща на върха на офанзивата на " жителите ".
L e g e n d. @StanPetrov19 is at Wembley to support the Villa this afternoon! #AVFC #CarabaoCupFinal pic.twitter.com/KYHc9GhTdb
— Aston Villa (@AVFCOfficial) March 1, 2020

Астън Вила: Ниланд, Жилбер, Енгелс, Мингс, Таргет, Дългас Луис, Накамба, Елмохамади, Грийлиш, Ел Гази, Самата

Манчестър Сити: Браво, Уокър, Стоунс, Фернандиньо, Зинченко, Родриго, Гюндоган, Фодън, Давид Силва, Стърлинг, Агуеро

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР